Rehber Farbar Recovery Scan ile Rapor Hazırlama

Konu içinde rapor paylaşacak olan kişi sorununu açıkça belirtmesi gereklidir.

Yazılımı bir klasör içine atıp altta verilen şıklar işaretli şekilde Scan yapın. Scan bitince klasör içinde çıkan txt dosyalarını rarlayıp dosya upload servislerinden birine upload edip paylaşın.
Kurallara uygun upload sitelerine upload edin. Örneğin:
Mediafire, RGHOST, Yandex disk(izin verilmiş olması lazım), One drive(izin verilmiş olması lazım), Google drive(izin verilmiş olması lazım) vb...

Farbar.jpg

Fixleme: Fixleyin dediğimizde kod içine verdiğimiz bütün hepsini seçip kopyala yapıp, FRST yazılımı yönetici olarak çalıştırmanız ve "fix" butonuna basmanız yeterlidir.

32 bit olanlar için:
64 bit olanlar için:

Son düzenleme:
İyi günler. Şimdiden teşekkür ederim. Rapor.
Konu başını iyi okuyun bir sonrakine. Sorununuzu açıklayacaksınız.
C:\Program Files (x86)\Digital Communications\SAntivirus\TASAntivirusKD.sys

Olanı kaldırın güvenli modda. Zararlı sahte AV kurmuşssun Eset yakalayamadı heralde :)

Bunları da silin:
C:\Users\90546\AppData\Roaming\JJSploit v5
C:\Users\90546\AppData\Roaming\jjv5conf.json
C:\Users\90546\AppData\Local\jjsploitv5-updater
C:\Users\90546\Downloads\Spamis.fun.zip
C:\Users\90546\Downloads\cc.js
C:\Users\90546\Downloads\pubg fake script spyhackerz.zip
C:\Users\90546\Downloads\__init__.py
Siz de açıklammaışsınız. Zararlı olarak soracaksan temel olarak bir şey gözükmüyor. Kaspersky kullanıyorsun zaten.

Konu başını iyi okuyun bir sonrakine. Sorununuzu açıklayacaksınız.
C:\Program Files (x86)\Digital Communications\SAntivirus\TASAntivirusKD.sys

Olanı kaldırın güvenli modda. Zararlı sahte AV kurmuşssun Eset yakalayamadı heralde :)

Bunları da silin:
C:\Users\90546\AppData\Roaming\JJSploit v5
C:\Users\90546\AppData\Roaming\jjv5conf.json
C:\Users\90546\AppData\Local\jjsploitv5-updater
C:\Users\90546\Downloads\Spamis.fun.zip
C:\Users\90546\Downloads\cc.js
C:\Users\90546\Downloads\pubg fake script spyhackerz.zip
C:\Users\90546\Downloads\__init__.py

Siz de açıklammaışsınız. Zararlı olarak soracaksan temel olarak bir şey gözükmüyor. Kaspersky kullanıyorsun zaten.
Hocam benimkine de bakabilir misiniz? desktop.rar

Hocam benimkine de bakabilir misiniz? desktop.rar
Siz de aynı şekilde durumunuzu açıklamamışsınız.
Zararlı kaynaklı soruyorsan evet zararlı var.

Zararlı kaynağı bu dosyalar:
C:\Windows\svchost.exe
C:\ProgramData\NTUSER.pol

AV kullanmadığın için bunlar hep gelir başına. Elle silmeye çalışma İmzamdan KIS 2021 indir sistemi tam tarama yap. Farklı girdiler de var.

Merhaba bir crack programı yükledim. Sonrasında Chrome, Microsoft Edge ve Opera tarayıcılarda bir kelimeyi adres çubuğuna yazarak aramaya çalıştığımda “bağlantınız gizli değil” hatası veriyor. Ancak kelimeyi google.com üzerinden arama motorunda aratırsam sonuçları gösteriyor. Adres çubuğuna yazarak arama yapamıyorum.
Hkey_local_machıne \ software \ policies \ Microsoft \ Windows \ currentversion \ ınternet settings \ proxysettingsperuser değerini 1 olarak değiştirdiğimde sorunu bir süreliğine çözebiliyorum. Ancak bilgisayarımı yeniden başlattığımda aynı sorunla karşılaşıyorum ve proxysettingsperuser tekrar 0 olarak değişiyor. Değeri kalıcı olarak değiştiremiyorum.
Ayrıca Chrome proxy ayarlarında betik adresinin http://127.0.0.1:86/ olarak yazıldığını fark ettim. Onu sildim ve chrome'u kapattım ama sonra chrome'u tekrar açtığımda ve betik adresini yine http://127.0.0.1:86 yazılıydı. Crack programını kaldırdım ama bu illetten kurtulamadım. Malwarebytes ve adwcleaner hiçbir şey bulamadı. farbar dosyalarını aşağıdaki link'e yükledim.
Sorunu bir haftadan fazla bir süredir çözmeye çalışıyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Sorunu bir haftadan fazla bir süredir çözmeye çalışıyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Ağ sürücün güncel değil güncelleyin.

Bunu uygulayın.

C:\Program Files (x86)\Windscribe
C:\Program Files\SiSoftware\
C:\Program Files\Dokan
Bunları kaldırın.

C:\Windows\SysWOW64\DrvCovEx.exe
C:\Windows\System32\drivers\tapwindscribe0901.sys
C:\Windows\System32\DRIVERS\dokan1.sys
C:\ProgramData\NTUSER.pol
Bunları silin.

Yeni sekme uygulamalarını kendiniz kurmadıysanız tüm tarayıcılardan kaldırın.

Murat Bey , yardımlarınız için teşekkür ederim.
yukarıda bahsettiklerinizi yaptım. Fakat C:\Program Files\SiSoftware\ klasörünü bulamadım. sorun çözülmedi. yukarıdaki soruna ilave olarak yeni bir sorun daha fark ettim. Denetim masasında , internet seçenekleri, bağlantılar sekmesinde bulunan yerel ağ ayarlarına giremiyorum. Gri renkte. ne zaman HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel içinde bulunan connection settings değerini 0 olarak değiştirirsem girebiliyorum. Fakat bilgisayarımı yeniden başlattığımda aynı sorunla karşılaşıyorum ve değer 1 olarak değişiyor kalıcı olarak değişmiyor.

Farbar programı ile tekra log dosyalarını aldım. aşağıdaki bağlantıya yükledim.

Gofile

Rica etsem tekrar bakabilir misiniz ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı