Has.durmaz Hectopat Katılım 8 Şubat 2018 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2020 #1 Merhaba. Geçen gün 2020 yılbaşı indirimine girmiş olan FarCry 3 satın aldım Ubisoft üzerinden. Acaba multiplayer veya CO-OP için çok mu geç kaldım? Çünkü yaptığım denemlerde multiplayer modunda hiçbir yere bağlanamadım; sanki koca dünyada bir tek ben vardım. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2020
Merhaba. Geçen gün 2020 yılbaşı indirimine girmiş olan FarCry 3 satın aldım Ubisoft üzerinden. Acaba multiplayer veya CO-OP için çok mu geç kaldım? Çünkü yaptığım denemlerde multiplayer modunda hiçbir yere bağlanamadım; sanki koca dünyada bir tek ben vardım.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.587 Makaleler 5 Çözümler 35 4 Ocak 2020 #2 Yani Farcry3 bence multiplayer oynanacak oyun değil en son çok fazla kişide yoktu ama arkadaşınla takılabilirsin. Artı 0 Eksi
Yani Farcry3 bence multiplayer oynanacak oyun değil en son çok fazla kişide yoktu ama arkadaşınla takılabilirsin.
KS KS Has.durmaz Hectopat Katılım 8 Şubat 2018 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2020 #3 Oyun dünyasında yeniyim. Malesef hiç arkadaşım yok. Nasıl bulurum bilmiyorum. Bir yerlerden başlamak istiyorum. Yardımcı olur musunuz? Artı 0 Eksi
Oyun dünyasında yeniyim. Malesef hiç arkadaşım yok. Nasıl bulurum bilmiyorum. Bir yerlerden başlamak istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
nesrager Kilopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 708 Çözümler 4 5 Ocak 2020 #4 Elbette kafana göre birisini bulursun discordlarda veya teamspeaklerde. Artı 0 Eksi
KS KS Has.durmaz Hectopat Katılım 8 Şubat 2018 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2020 #5 Teşekkürler. Discord'da far cry diye bir sunucu buldum. Şimdi orayı kurcalıyorum. Artı 0 Eksi