S.T.R.A.N.G.R. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2013 Mesajlar 1.185 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2014 #61 er36po dedi: ..Kardeşim 3 kişiye yolladığımdan İsimleri karıştırdım, umarı biri sana gelmiştir. Genişletmek için tıkla... Maalesef hiçbir hesabımda oyun gözükmüyor.
er36po dedi: ..Kardeşim 3 kişiye yolladığımdan İsimleri karıştırdım, umarı biri sana gelmiştir. Genişletmek için tıkla... Maalesef hiçbir hesabımda oyun gözükmüyor.
M mncslp Hectopat Katılım 12 Ağustos 2014 Mesajlar 163 15 Kasım 2014 #62 Xeon dedi: Tamam kütüphaneye eklendi oyun çok sağol kardeşim. Genişletmek için tıkla... Çok sevimdim. Esas teşekkür @er36po
Xeon dedi: Tamam kütüphaneye eklendi oyun çok sağol kardeşim. Genişletmek için tıkla... Çok sevimdim. Esas teşekkür @er36po
Xeon Megapat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 1 15 Kasım 2014 #63 TTNet sağolsun kim bilir ne zamana inecek @er36po asıl sana çok teşekkür ederim kardeşim. Allah razı olsun senden
TTNet sağolsun kim bilir ne zamana inecek @er36po asıl sana çok teşekkür ederim kardeşim. Allah razı olsun senden
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 15 Kasım 2014 #64 Arkadaşlar gönül isterdi ki isteyen herkese hediye edebilseydim ama benim de yapa bileceği bu kadardı. Hiç unutmuyorum, bir Atarim vardı yeni bir kaset çıkmış (Çoğunuz Mario'dan tanır o kasetleri) ama o anda alacak param yoktu...
Arkadaşlar gönül isterdi ki isteyen herkese hediye edebilseydim ama benim de yapa bileceği bu kadardı. Hiç unutmuyorum, bir Atarim vardı yeni bir kaset çıkmış (Çoğunuz Mario'dan tanır o kasetleri) ama o anda alacak param yoktu...
O OceanWave Ziyaretçi 15 Kasım 2014 #65 @er36po 40 yılda bir orijinal oyunum olacaktı onuda kaçırdım. Neyse canın sağ olsun ne diyelim. Alan arkadaşlara hayırlı olsun.
@er36po 40 yılda bir orijinal oyunum olacaktı onuda kaçırdım. Neyse canın sağ olsun ne diyelim. Alan arkadaşlara hayırlı olsun.
S.T.R.A.N.G.R. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2013 Mesajlar 1.185 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2014 #66 er36po dedi: Arkadaşlar gönül isterdi ki isteyen herkese hediye edebilseydim ama benim de yapa bileceği bu kadardı. Hiç unutmuyorum, bir Atarim vardı yeni bir kaset çıkmış (Çoğunuz Mario'dan tanır o kasetleri) ama o anda alacak param yoktu... Genişletmek için tıkla... Düşünmen yeter kardeşim. Eğer gönderemiyorsan hesapları kurcalamayı bırakacağım?
er36po dedi: Arkadaşlar gönül isterdi ki isteyen herkese hediye edebilseydim ama benim de yapa bileceği bu kadardı. Hiç unutmuyorum, bir Atarim vardı yeni bir kaset çıkmış (Çoğunuz Mario'dan tanır o kasetleri) ama o anda alacak param yoktu... Genişletmek için tıkla... Düşünmen yeter kardeşim. Eğer gönderemiyorsan hesapları kurcalamayı bırakacağım?
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 15 Kasım 2014 #67 Silinen üye dedi: @er36po 40 yılda bir orijinal oyunum olacaktı onuda kaçırdım. Neyse canın sağ olsun ne diyelim. Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Tamam son kişi olarak sen de MSN'ni ve kullanıcı adını yaz?
Silinen üye dedi: @er36po 40 yılda bir orijinal oyunum olacaktı onuda kaçırdım. Neyse canın sağ olsun ne diyelim. Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Tamam son kişi olarak sen de MSN'ni ve kullanıcı adını yaz?
Hüseyin Muhammet Namlı Hectopat Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 127 Yer ORDU Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı 15 Kasım 2014 #68 Üstad adamın dibisin.
O OceanWave Ziyaretçi 15 Kasım 2014 #69 @er36po Hocam eğer sıkıntı olacaksa yollamayın sorun değil. Paranız yoksa falan. Zorda kalmayın. İstemem yan cebime koy gibi oldu ama öyle değil. cyclone1289@hotmail.com Steam'de şu kategoriler var üst kısımda ve büyük harfle CYCLONE1289 yazıyor. Kullanıcı adım bu sanırım.
@er36po Hocam eğer sıkıntı olacaksa yollamayın sorun değil. Paranız yoksa falan. Zorda kalmayın. İstemem yan cebime koy gibi oldu ama öyle değil. cyclone1289@hotmail.com Steam'de şu kategoriler var üst kısımda ve büyük harfle CYCLONE1289 yazıyor. Kullanıcı adım bu sanırım.
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 15 Kasım 2014 #70 Silinen üye dedi: @er36po Hocam eğer sıkıntı olacaksa yollamayın sorun değil. Paranız yoksa falan. Zorda kalmayın. İstemem yan cebime koy gibi oldu ama öyle değil. cyclone1289@hotmail.com Steam'de şu kategoriler var üst kısımda ve büyük harfle CYCLONE1289 yazıyor. Kullanıcı adım bu sanırım. Eki Görüntüle 32118 Genişletmek için tıkla... Gönderildi. İyi oynamalar.
Silinen üye dedi: @er36po Hocam eğer sıkıntı olacaksa yollamayın sorun değil. Paranız yoksa falan. Zorda kalmayın. İstemem yan cebime koy gibi oldu ama öyle değil. cyclone1289@hotmail.com Steam'de şu kategoriler var üst kısımda ve büyük harfle CYCLONE1289 yazıyor. Kullanıcı adım bu sanırım. Eki Görüntüle 32118 Genişletmek için tıkla... Gönderildi. İyi oynamalar.