FarCry 5 + 3 vs FarCry 4 + 3

Zireael_

Centipat
Yer
Monitörün Önü
Daha fazla  
Epic Games'te kupon kullanarak 90 TL'lik Far Cry 5 Gold Edition 30 TL'ye alınabiliyor ve yanında FarCry 3'üde veriyor. Far Cry 4 ise Steam'da 27 TL ve Far Cry 3 13 TL. Toplam 40 TL 3 ve 4. oyun. Monitörüm 144 Hz olduğu için 60 FPS bile alsam takılma hissıyatı oluyor oyunlarda. Daha önce de konu açmıştım ve Far Cry 4 ile 3'te 120 144 FPS alabiliyorum. Ama Far Cry 5'te 100 veya 120 FPS alabilir miyim? FarCry 5 FarCry 4'ten iyi midir?

Paketler:

FarCry 5 + FarCry 3 30 TL

FarCry 4 + FarCry 3 40 TL

Hocam eğer hiç Far Cry serisini daha önceden oynamadıysanız Far Cry 3 cidden güzel oyun. Sizi tatmin edecektir. Sorunuza cevap vereceksem 3 oyunda birbirinin çok benzeri. Ben Far Cry 3 ve 4 ü bitiren biri olarak şunu söyleyeyim. Far Cry 3 bence diğer ikisinden de üst seviyede bir oyun. Far Cry 3 deki Vaas tiplemesini diğer oyunlarda da yapmaya çalışmışlar ama becerememişler. Bence sadece 3. oyunu alın keyfinize bakın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı