Fare Takılması

M

Mehmet Unsal

Ziyaretçi
İyi günler, Bilgisayarıma format attıktan sonra pencerelerde geçiş yaparken vb. kullanırken fare imleci ekranda çok kasıyor 3-4 saniye sonra geçiyor. Format atarken gayet temiz ve kurallı bir şekilde attım başka iso dosyalarını da kullandım ama sorun yine var.

NOT: Sandisk 8GB Usb'ye Rufus ile kuralına uygun bir şekilde Windows 8.1 yazdırdım, farklı isolar da denedim.
Sistem Özellikleri: 8GB Ram, İ5 4200u, AMD HD8850, 1 TB HDD. (Dizüstü)

@Recep Baltaş @MF @Ali Güngör

Son düzenleyen: Moderatör:
Fare(logitech) sağlam hocam, pili yeni 1 hafta önce falan taktım. Dosya sürüklerken falan oluyor yani, yeni formattan sonra olmaya başladı.

Kablosuz ise fareden kaynaklanma ihtimali yükseliyor. Touchped den taşırken olmuyorsa demekki sorun farede. Yada sinyal karmaşadı felan oluyodur.

Evet kablosuz ama fareden kaynaklanacağını sanmıyorum. Dün formattan sonra oldu belki de faredendir ama büyük ihtimal PC de bir sıkıntı var. Şimdi o sorun kendiliğinden kayboldu, normal çalışıyor ama hayırlısı bakalım. :) Sinyal karmaşası derken anlamadım da açar mısınız?

-Hocam o dediğim kasma tekrar oldu. Siz farede sorun olabilir demiştiniz ya tam o sırada touchpadi de oynattım ondada kasarak gitti. Kısaca sorun PC de olduğu kesinleşti.

NOT: Mesajımı düzenleyemedim tekrardan yazdım. Mesaj sayısı arttırmaya çalışmadım. :)

Mesaj olayını diyorsan ''Cevapla'' ya tıkladım birleşti :D +Alıntıla demiştim ondan herhalde. Soruna çözüm yok mu dostum? :D

Kasmalar sırasında görev yöneticisinden baktın mı işemci, ram ya da disk kullanımına? Format attım dediğin için aklıma pek çözüm gelmiyor. :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı