Bütçe
2000-5000
Tekrardan teşekkür ederim Birde şunu söylemeyi unuttum benim bilgisayarımda garip bir şekilde Bluetooth yok, USB ile Bluetooth entegre etsem sistemime wireless mouse almam sonucunda sorun yaşar mıyım?

Tekrardan teşekkür ederim Birde şunu söylemeyi unuttum benim bilgisayarımda garip bir şekilde Bluetooth yok, USB ile Bluetooth entegre etsem sistemime wireless mouse almam sonucunda sorun yaşar mıyım?
Hiçbir şey almanıza gerek yok. Attığım tüm Mouse’lar beraberinde kendilerini ait Dongle ve uzatma kablosu ile geliyor. Bluetooth gerek kalmadan kasanıza takıp kullanıyorsunuz, Bluetooth olarak kullanmanızı önermem çünkü Bluetooth iken 125 Hz polling rate’de çalışıyorlar kötü yani. Uzatma kablosuyla Dongle’ı kullanıp Mouse’un ön tarafında tutun ki çakışma yapmasın.

Bu da iyiymiş. Bende kablolu tercih ediyorum bu bağlantının daha iyi olabilir açısından ki 125hz'de çalışıyorlarmış harbiden de.

Ne alacağınıza karar verdiniz mi hocam?
Bu gibi görünüyor. Sarı renk hem çok seviyorum hem de daha farklı olabilir ama klavye ve mousepad arasında biraz uyumsuz olacak sarı renk gibime geliyor

Bence mousepad’de her renkle güzel olur bordo veya kırmızı hariç.

Güzel seçim hocam bu arada.

Bence mousepad’de her renkle güzel olur bordo veya kırmızı hariç.

Güzel seçim hocam bu arada.
Sayende seçtim. Peki Wraith E-spor hariç Gaming Gen TR de güvenilir midir? Ya da başka daha iyi alternatif var mı bildiğin? Ama İtopya ya da İncehesap hariç, onlarda custom klavye satılmıyor pek fazla

Sayende seçtim. Peki Wraith E-spor hariç Gaming Gen TR de güvenilir midir? Ya da başka daha iyi alternatif var mı bildiğin? Ama İtopya ya da İncehesap hariç, onlarda custom klavye satılmıyor pek fazla
Gaming.Gen fazlasıyla güvenli hocam ancak uygun fiyatlılık ve çeşitlilik bakımından Wraith çok daha iyi. Türkiye’de olmayan modelleri Wraith getiriyor.

Tekrardan merhaba hocam. Ben Scyrox V6 ya da V8 alacaktım fakat ne var ki neye göz diksem en gözdesi oluyor tükendi 1 ay geçmeden. Şimdi VXE R1 versiyonlarına bakıyorum da acaba bunlarda şarj kablosu değil de normal kablo ile bağlantısı var mı? Dongle da kalmamış hiç ama acilen değerlendirmem gerekiyor baya ucuz çünkü. Bluetooht kurmak istemiyorum adaptör ile

Tutuş şeklinizi asla değiştirmeyin. Ayrıca konu açarken sadece ham bilgileri yazıp metninizi kısa tutarsanız daha çok kişi yardımcı olmaya çalışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…