Fare tercihi nasıl yapılmalı?

Bütçe
2000-5000
Magnezyum olması bu fiyatta süper ancak MCU olarak Nordic 52833 kullanıyor, diğer alttakilere göre geride kalan ancak üst segment amiral gemisi olan bir MCU. Diğerleri Nordic 52840 kullanıyor.

Claw tutuş için V8, V6’ya göre daha iyi.

Bombeli bir yapıda olduğu için elinizi doldurur ancak el ölçüsü de önemli.
18 cm’nin üstünde avucunuzun alt kısmı dışarıda kalacaktır.
Scyrox donanım ve uygulama konusunda daha iyi (3950, 8K Polling rate pek önemi olmasa da) ancak Fantech’teki kaymaz mat doku ve öve öve bitiremedikleri esneme yapmayan kasa eşitliyor diyebiliriz. Switch konusunda ikisi de iyi, Fantech’teki Switch biraz daha tok ve bastığınızı çok daha fazla belli eden bir switch (daha iyi demiyorum, kişiden kişiye değişir ancak çok tercih edilen bir switch) Ben olsam Scyrox tercih ederdim ikisi arasından. Kafa kafaya modeller.

400 TL daha çıkarsa şu da on numara;

2000-4000 arasında bunları alabilirsiniz.
Tekrardan teşekkür ederim :) Birde şunu söylemeyi unuttum benim bilgisayarımda garip bir şekilde Bluetooth yok, USB ile Bluetooth entegre etsem sistemime wireless mouse almam sonucunda sorun yaşar mıyım?

Tekrardan teşekkür ederim :) Birde şunu söylemeyi unuttum benim bilgisayarımda garip bir şekilde Bluetooth yok, USB ile Bluetooth entegre etsem sistemime wireless mouse almam sonucunda sorun yaşar mıyım?
Hiçbir şey almanıza gerek yok. Attığım tüm Mouse’lar beraberinde kendilerini ait Dongle ve uzatma kablosu ile geliyor. Bluetooth gerek kalmadan kasanıza takıp kullanıyorsunuz, Bluetooth olarak kullanmanızı önermem çünkü Bluetooth iken 125 Hz polling rate’de çalışıyorlar kötü yani. Uzatma kablosuyla Dongle’ı kullanıp Mouse’un ön tarafında tutun ki çakışma yapmasın.

Hiçbir şey almanıza gerek yok. Attığım tüm Mouse’lar beraberinde kendilerini ait Dongle ve uzatma kablosu ile geliyor. Bluetooth gerek kalmadan kasanıza takıp kullanıyorsunuz, Bluetooth olarak kullanmanızı önermem çünkü Bluetooth iken 125 Hz polling rate’de çalışıyorlar kötü yani.
Bu da iyiymiş. Bende kablolu tercih ediyorum bu bağlantının daha iyi olabilir açısından ki 125hz'de çalışıyorlarmış harbiden de.

Ne alacağınıza karar verdiniz mi hocam?
Bu gibi görünüyor. Sarı renk hem çok seviyorum hem de daha farklı olabilir ama klavye ve mousepad arasında biraz uyumsuz olacak sarı renk gibime geliyor :D

Bu gibi görünüyor. Sarı renk hem çok seviyorum hem de daha farklı olabilir ama klavye ve mousepad arasında biraz uyumsuz olacak sarı renk gibime geliyor :D
Bence mousepad’de her renkle güzel olur bordo veya kırmızı hariç.

Güzel seçim hocam bu arada.

Bence mousepad’de her renkle güzel olur bordo veya kırmızı hariç.

Güzel seçim hocam bu arada.
Sayende seçtim. Peki Wraith E-spor hariç Gaming Gen TR de güvenilir midir? Ya da başka daha iyi alternatif var mı bildiğin? Ama İtopya ya da İncehesap hariç, onlarda custom klavye satılmıyor pek fazla

Sayende seçtim. Peki Wraith E-spor hariç Gaming Gen TR de güvenilir midir? Ya da başka daha iyi alternatif var mı bildiğin? Ama İtopya ya da İncehesap hariç, onlarda custom klavye satılmıyor pek fazla
Gaming.Gen fazlasıyla güvenli hocam ancak uygun fiyatlılık ve çeşitlilik bakımından Wraith çok daha iyi. Türkiye’de olmayan modelleri Wraith getiriyor.

Ayrıca bunu şöyle de değerlendirebilirsiniz;
Ninjutso Sora V2 4000 TL olmasına rağmen piyasadaki 6-7K’lık mouse’lar yerine tercih ediliyor bazı E-Sporcular tarafından. 3000 TL de aynı şekilde bunun için uygun bütçeler.

Relaxed Claw tutuşa sahibim ben de, üzeri bombeli olan çoğu mouse sıkıntı çıkarmıyor.
Mesela Ajazz AJ159 Apex gibi üzeri dimdik inen Mouse’lar rahatsız ediyor beni.
Tekrardan merhaba hocam. Ben Scyrox V6 ya da V8 alacaktım fakat ne var ki neye göz diksem en gözdesi oluyor tükendi 1 ay geçmeden. Şimdi VXE R1 versiyonlarına bakıyorum da acaba bunlarda şarj kablosu değil de normal kablo ile bağlantısı var mı? Dongle da kalmamış hiç ama acilen değerlendirmem gerekiyor baya ucuz çünkü. Bluetooht kurmak istemiyorum adaptör ile

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı