Farede gecikme var

Orkun12

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle selamünaleyküm direk konuya gireceğim.
Faremde lag hissiyatı var hatta lag var diyeyim. Valorant CS:GO tarzi oyunlari oynuyorum. Birakin adami kafasindan vurmayi adami bile tutturamiyorsun. Ben fareyi saga sola çevirdigim an gelmiyor gibi. Sanki sanise farki varmis gibi bir hissiyat veriyor ve bu bariz bir sekilde anlasiliyor. Mausum benim hareketlerimi sonradan algiliyor diyebilirim. Tıklama sorunu yok. Tum driverler guncel. Sisteme temiz format attim 2/3 kez bana misin demiyor. Daha onceden de olmustu böyle ekran karti islemci RAM anakart hepsini değiştim sorunum ortadan kalkti. Bir de HDMI to VGA ile kullanıyorum onu da degistim. Aradan 7/8 ay geçti ve gene ayni sorunla karsi karsiyayim. Donanimlarimi değiştirmek istemiyorum bunun çözüm olduguna da inanmak istemiyorum :) Farkli mouselerde denedim sorun devam ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
boyle bi sorun yokken ne olabilirde tekrar mausume lag giriyo onu anlamiyorum. sicaklik degerlerimde normal. bi konuda psikolojik yazmislarda sanmiyorum ya bas bariz anliyorum yani 30 vurdugum oyunda 10 vurur oldum :D
Mousenun sensörü ile ilgili olabilir dersem de emin olamadım
Buradan bir test yap cıkan sonucları SS olarak atabilir misiniz?
farkli mauseler ile denedim ama yapip atayim hemen bir dakka

Hocam ben virüs yemek istemiyorum. Virüs yemek isteyen varsa tıklasın.

1639677333916.png

Virüs mü? Sadece linki tıklayıp mouse sağ sol yapıyorsun bu kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı