Farenin sol tık tuşu düzgün çalışmıyor

Daha fazla  
USB portlarında mı sıkıntı var anlamadım. Çalışıyor mu çalışmıyor mu onu da anlamadım. Önceki bilgisayarımda bozulmuştu şimdi bu bilgisayar da da yavaş yavaş bozulmaya başladı ama bu bilgisayarda önceden hissettirmiyordu sanki, farklı bir USB portuna takınca daha iyi oluyor ama ben sol portta daha rahat ediyorum. Sağ portun da bozulmasını istemiyorum. Yardımcı olabilecek var mı ya da fikir verebilecek? Farenin takılı olduğu port biraz kirli görünüyor. Ama elimle temizledim hala çok küçük gir var.

Mouse markası: Hı-tech
4 yıllık.

En güzel çözüm başka bir bilgisayarda denemek.

Veya sol portlarda çalışmıyorsa sağa takın. Ya düzgün çalışır ya çalışmaz. 4 yıllık zaten artık bitmiştir tuş ömrü.

En güzel çözüm başka bir bilgisayarda denemek.

Veya sol portlarda çalışmıyorsa sağa takın. Ya düzgün çalışır ya çalışmaz. 4 yıllık zaten artık bitmiştir tuş ömrü.
Eski bilgisayarda da aynı da yeni bilgisayarda ilk başta sorun yok gibi hissediyordum. Yanlış da hissediyor olabilirim çünkü çok küçük bi tık atınca çalışmıyor yada bazen büyük tık atınca yani hissedemiyorum. Sizce farenin kendisi ile ilgili mi yoksa her iki bilgisayarında USB portunda mı sorun var çünkü bu bilgisayar daha 1 aylık.

Burada yazılanları dene.
Yazılımlık bir durum olduğunu düşünmüyorum çünkü eski bilgisayarımda da yaşıyorum aynı sorunu.

Sağ portta da denedim bu arada şimdi baya bi tıkladım sağ da da çalışmıyor bazen. Sağ biraz daha temiz sola göre öyle görünüyor yani. Sol da temizde sıcaktan dolayı tozlanıyor işte az biraz.

Eski bilgisayarda da aynı da yeni bilgisayarda ilk başta sorun yok gibi hissediyordum. Yanlış da hissediyor olabilirim çünkü çok küçük bi tık atınca çalışmıyor yada bazen büyük tık atınca yani hissedemiyorum. Sizce farenin kendisi ile ilgili mi yoksa her iki bilgisayarında USB portunda mı sorun var çünkü bu bilgisayar daha 1 aylık.

Yazılımlık bir durum olduğunu düşünmüyorum çünkü eski bilgisayarımda da yaşıyorum aynı sorunu.

Sağ portta da denedim bu arada şimdi baya bi tıkladım sağ da da çalışmıyor bazen. Sağ biraz daha temiz sola göre öyle görünüyor yani. Sol da temizde sıcaktan dolayı tozlanıyor işte az biraz.
E tamam o zaman sorun farede. 4 yıllıkmış zaten yeni bir fare almanın vakti gelmiş.

Sonuçta hem farklı portlarda hem de farklı bilgisayarlarda sorun yaratıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı