Yeni laptop aldım eski bilgisayarin mouse'u vardı ama eski bilgisayardada trojan vardı laptopa bulaşır diye korkuyorum. Mouse Lenovo C560 baya eski bir şey.
Hayır, bulaşmaz. İmkansız gibi geliyor. Daha önce dünya genelinde böyle bir olay bile olmadı. Virüs farene bulaşırsa, fareye Kaspersky yükleyip tarama yapmayı deneyebilirsin.
**Kasa:** Lian Li Lancool III X ARGB 3 Fanlı Beyaz E-ATX
**Güç Kaynağı:** NZXT 650W C650W 80+ Bronze Yarı Modüler
**Sıvı Soğutma:** Deepcool LS720 SE RGB 360MM Siyah
Yeni laptop aldım eski bilgisayarin fareyi vardı ama eski bilgisayardada trojan vardı laptopa bulaşır diye korkuyorum mouse Lenovo C560 bayağı eski bir şey.
Sesli güldüm affedersin. Sorunun cevabını gelirsek bulaşmaz. Trojan gibi virüsler internet üzerinden bilmediğiniz linklere tıkladığınızda veya bilmediğiniz uygulamalar yüklediğinizde bulaşır.
Hayır, bulaşmaz. İmkansız ötesi. Daha önce dünya genelinde böyle bir olay bile olmadı. Virüs farene bulaşırsa, fareye Kaspersky yükleyip tarama yapmayı deneyebilirsin.
**Kasa:** Lian Li Lancool III X ARGB 3 Fanlı Beyaz E-ATX
**Güç Kaynağı:** NZXT 650W C650W 80+ Bronze Yarı Modüler
**Sıvı Soğutma:** Deepcool LS720 SE RGB 360MM Siyah
Yeni laptop aldım eski bilgisayarin mouse'u vardı ama eski bilgisayardada trojan vardı laptopa bulaşır diye korkuyorum. Mouse Lenovo C560 baya eski bir şey.
Farelerin bazılarında güvenlik açığı vasıtasıyla zararlı yazılımları PC'ye enjekte etmek mümkün hatta USB bellekler ile de mümkün sırf bu tür açıklardan zarar görmeyin diye USB'ler için kondom bile ürettiler.
Ama sizde bunların olması pek mümkün değil.
Aslında arkadaşlar gülse de teknik olarak bazı mouse modellerinde mümkün.