D3niss
Yoctopat
Daha fazla
Yeni laptop aldım eski bilgisayarin fareyi vardı ama eski bilgisayardada trojan vardı laptopa bulaşır diye korkuyorum mouse Lenovo C560 bayağı eski bir şey.
Hayır, bulaşmaz. İmkansız ötesi. Daha önce dünya genelinde böyle bir olay bile olmadı. Virüs farene bulaşırsa, fareye Kaspersky yükleyip tarama yapmayı deneyebilirsin.![]()
kim uğraşırkiHocam eğer farenin için yazılım ile kontrol edilsin diye depolama alanı varsa bulaşabilir mi?
Olabilir güvenlik için gece fareyi dolaba bağla haraket edemesin(!)Hocam eğer farenin için yazılım ile kontrol edilsin diye depolama alanı varsa bulaşabilir mi?
Farelerin bazılarında güvenlik açığı vasıtasıyla zararlı yazılımları PC'ye enjekte etmek mümkün hatta USB bellekler ile de mümkün sırf bu tür açıklardan zarar görmeyin diye USB'ler için kondom bile ürettiler.Yeni laptop aldım eski bilgisayarin mouse'u vardı ama eski bilgisayardada trojan vardı laptopa bulaşır diye korkuyorum. Mouse Lenovo C560 baya eski bir şey.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.