Fareyi oynatınca parlaklık değişiyor

Hakan Yasin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, masaustu pc mi hdmi ile tvye bagladim. Tv yi monitor olarak kullaniyorum. Fakat parlaklik sorunu oluyor.Mesela mouse u oyunlarda hareket ettirdigimde parlaklik bi azaliyor bir yukseliyor.Acaba sorun nedir yardimlarinizi bekliyorum. Youtube bir video yukledim lutfen izleyip goruslerinizi paylasin. Tesekkurler.

YouTube'da "Ekran parlaklik sorunu" adlı videoyu izleyin
Ekran parlaklik sorunu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada bu sorun sadece fareyi hizli hareket ettirdigimde oluyor.Video izlerken veya resimlere bakarken yada masaustu normalde hicbir sorun yok. Kablo baglantilarini kontrol ettim. Hdmi kabloda kaliteli oldugunu dusunuyorum. Tv nin tum ayarlari kurcaladim ama nafile. Amd catalyst centeri da baya bir kurcaladim sonuc alamadim. Ekran karti Asus hd7950 direct cu 2 v2.

Üstad Recep Baltaş bir el atsan bizim soruna :D Sorun devam ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Denedim dinamik kontrast ı kapattım fakat faydası olmadı. Görüntü durağanken bir sorun yok. Hareket edince oluyor.Mesela yüklediğm videoda sona doğru çimlerde en çok belli oluyor. Parlaklık azalıp artıyor.1-2 sn sonra mouse sallamadımmı otomatikmen duruyor. Film falan izlerken hareketli sahnelerde bu sorun yok. Yada mouse masaüstünde hareket ettirdiğimde yine yok. Sadece nasıl anlatıyım. Mesela origin e girince my games de çıkan oyunların arka planı gri bir renk. O origin penceresini salladığım zaman gri renk bir koyu oluyor bir açık. İnşallah anlatabildim.

Çözülemeyen sorun devam ediyor.

2 sene olmuş tam neden yazdığımı hatırlamıyorum ama bu konuyu bir incele istersen.

2 sene olmuş tam neden yazdığımı hatırlamıyorum ama bu konuyu bir incele istersen.

Monitör ayarı ile alakalı sorunmuş dostum düzelttim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı