FiveM hard rol sunucu önerileri

Yakacı

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta da gördüğünüz gibi. 1000 saat oynama sürem var. Uzun süredir FiveM oynamıyorum ama artık arkadaşlarımla birlikte oynamaya karar verdik. 4-5 kişilik bir arkadaş grubumuz var ve yaklaşık 4 senedir Burgershot, Lucky Pluckers, Taco gibi yemeğin ön planda olduğu işletmelerde rol yaptık. Gerçekten kaliteli ve hard rol dönen bir sunucu arıyoruz. Şimdiki çoğu sunucu para kazanmaya odaklı ve aynı zamanda oyunda donate gibi bir saçmalık var. Kendi halimizde oynayabileceğimiz, 40-50 bandında oyuncusu olan bir sunucu arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Başlıkta da gördüğünüz gibi. 1000 saat oynama sürem var. Uzun süredir FiveM oynamıyorum ama artık arkadaşlarımla birlikte oynamaya karar verdik. 4-5 kişilik bir arkadaş grubumuz var ve yaklaşık 4 senedir burgershot, lucky pluckers, taco gibi yemeğin ön planda olduğu işletmelerde rol yaptık. Gerçekten kaliteli ve hard rol dönen bir sunucu arıyoruz. Şimdiki çoğu sunucu para kazanmaya odaklı ve aynı zamanda oyunda donate gibi bir saçmalık var. Kendi halimizde oynayabileceğimiz, 40-50 bandında oyuncusu olan bir sunucu arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

40-50 kişi bandında olan sunucular genelde çok tercih edilmeyen rol dönmeyen sunucular oluyor. Sunucu iyi olsa çok kişi o sunucuda oynardı zaten. Wh sunucu önerisi olarak daddy veya letra diyebilirim. TR'de çok fazla rol dönen donate amaçlı olmayan sunucu kalmadı. Yeni nesile ayak uydurmak gerekiyor.

40-50 kişi bandında olan sunucular genelde çok tercih edilmeyen rol dönmeyen sunucular oluyor. Sunucu iyi olsa çok kişi o sunucuda oynardı zaten. Wh sunucu önerisi olarak daddy veya letra diyebilirim. TR'de çok fazla rol dönen donate amaçlı olmayan sunucu kalmadı. Yeni nesile ayak uydurmak gerekiyor.
Hocam bence tam tersi oluyor. Çok kişinin olduğu sunucularda troll, adam kayırma vesaire çok oluyor. Ama 60-70 kişinin oynadığı sunucularda troll oranı daha az. Tabiki her 60 kişilik sunucu iyi değil ama deneyimlediğim öyle. Onun dışında Letra Roleplay bence iyi bir sunucu değil. Daddy hakkında bir şey diyemem Eray'ın yayınlarından biliyorum.

Hocam bence tam tersi oluyor. Çok kişinin olduğu sunucularda troll, adam kayırma vesaire çok oluyor. Ama 60-70 kişinin oynadığı sunucularda troll oranı daha az. Tabii ki her 60 kişilik sunucu iyi değil ama deneyimlediğim öyle. Onun dışında letra roleplay bence iyi bir sunucu değil. Daddy hakkında bir şey diyemem Eray'ın yayınlarından biliyorum.

Noa, eightborn ve borp sunucularına bakabilirsiniz. Onun dışında whitelist aman aman bir sunucu kalmıyor sanırsam. Eğer bakmayı düşünürseniz başvuruları para ile olan Crew sunucusu var. Oynanmaları istediğiniz civarlarda. Başvurular para ile olduğu için kötü rol adam kayırma vb olacağını düşünmüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı