Farklı marka hoparlörleri birleştirme

BerkayKöse

Anısına
Katılım
11 Mayıs 2016
Mesajlar
194
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Elimde 1 adet Logitech Z213 var. 1 adette Platoon marka hoparlör var. Bu Platoon marka hoparlörü Logitech'e ekleyebilir miyim? Eklersem nasıl eklerim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech Z213 Multimedia 2 + 1 Speaker Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Marka farkı olsa bile 2+1 sistemdeki sağ ve solda kalan hoparlörlerini değiştirebilirsiniz, bir sıkıntı olmaz, adı geçen hoparlörler arasında eğer çok büyük watt farkları yoksa eğer. 2 ayrı hoparlörün kablosunu kesip diğer marka hoparörlerin kablosunu pense ile açıp 2 ayrı kabloyu tek tek birleştirdikten sonra izole elektrik bandıyla üzerlerini sarıp yalıtırsınız, hepsi bu kadardır. Ancak asıl merkezdeki amfi+ center hoparlördeki hoparlör değişimi için tam ortadaki cihazın vidalarını açıp içine erişmeniz gerekir. O da başka marka 2+1 sistemdeki center hoparlörüyle yine değiştirilebilir, bu da mümkündür. Ancak sizin amacınız tam olarak bu değildir sadece yan bağlantı hoparlörleriyle sınırlıdır sanırım. Kolay gelsin.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı