Eski bilgisayarımda RAM az olduğu için RAM yükseltmek istiyorum. Toplam 4 RAM slotu var 2 tanesi boş ama aynı model RAM bulamadım. Farklı bir model RAM alırsam bir sıkıntı olur mu?
Eski bilgisayarımda RAM az olduğu için RAM yükseltmek istiyorum. Toplam 4 RAM slotu var 2 tanesi boş ama aynı model RAM bulamadım. Farklı bir model RAM alırsam bir sıkıntı olur mu?
Aynı mhz ve aynı cl değerinde olursa hiçbir şey olmaz.Eski bilgisayarımda RAM az olduğu için RAM yükseltmek istiyorum. Toplam 4 RAM slotu var 2 tanesi boş ama aynı model RAM bulamadım. Farklı bir model RAM alırsam bir sıkıntı olur mu?
Anakart modelini tam bilmiyorum ama DDR3 olduğu en fazla 32GB desteklediğini bide en fazla 1500MHz desteklediğini biliyorum.Eğer anakart modelini söylersen RAM önerebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.