Farklı mavi ekran hataları

feee

Femtopat
Daha fazla  
Oyun oynarken oyundan bilgisayar atıyordu sürekli farklı farklı mavi ekran hataları alıyordum. Makaleleri okudum araştırdım ve test yaptım bir tanesi Windows bellek tanılama aracı diğeri de Memtest86 ikisinde de hata verdi. Aldığım firmaya belleği gönderip değiştirmelerini isteyeceğim. Mavi ekran gelmesinin başka hatası olabilir mi? Format attım güncellemelerin hepsini yaptım şimdi testlerin fotoğraflarını ekliyorum.

1659565302345.jpeg

1659565329574.jpeg

1659565356802.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz bellek sorununu çözmeden önce diğer sorunların kaynağını bulmak zor. Hatalı bir bellek birçok probleme yol açabilir. Ama illa bakmanızı istiyorum diyorsanız da mavi ekran dosyalarını yüklemeniz gerekiyor.

Siz bellek sorununu çözmeden önce diğer sorunların kaynağını bulmak zor. Hatalı bir bellek birçok probleme yol açabilir. Ama illa bakmanızı istiyorum diyorsanız da mavi ekran dosyalarını yüklemeniz gerekiyor.

Belleklerimden herhangi biri bozuk ama demi çünkü garantiye göndereceğim.

080322-6609-01.rar

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

BIOS'a girin, anakart modeliniz nedir?

Şey mi bu OC geri alma mı? Ben OC yapmıştım hızını artırmıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı