Farklı Microsoft hesaplarına girince veriler karışıyor

erayy00

Centipat
Merhaba. Bir siteden Forza Horizon 4 aldım. Çok istiyordum fakat satıcının bana verdiği e posta ile benim hesabım karıştı. Oyunu indiriken bir anda duvar kağıdımın değiştiğini gördüm. Ayarlara baktığımda 2 adet e posta vardı. Biri satıcının, diğeri benimdi ama şu an satıcının hesabındayım. Kendi hesabıma geçince hesabımın içinin boş olduğunu gördüm. Şu an olduğum hesabı yedek alıp boş olan hesabıma hesaba aktarmak istiyordum fakat flash bellek vs. alacak imkanım olmadığı için alamadım. Satıcıya olayı anlattığımda format atıp tekrar oyunu kurmamı istedi. Ben ise kabul edemedim çünkü fotoğraflarım vs. var.

Merhaba. Bir siteden Forza Horizon 4 aldım. Çok istiyordum fakat satıcının bana verdiği e posta ile benim hesabım karıştı. Oyunu indiriken bir anda duvar kağıdımın değiştiğini gördüm. Ayarlara baktığımda 2 adet e posta vardı. Biri satıcının, diğeri benimdi ama şu an satıcının hesabındayım. Kendi hesabıma geçince hesabımın içinin boş olduğunu gördüm. Şu an olduğum hesabı yedek alıp boş olan hesabıma hesaba aktarmak istiyordum fakat flash bellek vs. alacak imkanım olmadığı için alamadım. Satıcıya olayı anlattığımda format atıp tekrar oyunu kurmamı istedi. Ben ise kabul edemedim çünkü fotoğraflarım vs. var.

Dostum böyle abuk subuk yerlerden almışsın. Alma bir daha. Steam'de indirimde standart Edition 46 TL mi, ne oluyor; indirim bekle, oradan al. Hem çalınma falan gibi salak saçma şeylerle uğraşmazsın. Satıcıya para iadesi talebinde bulunun. Vermezse paranızı, geçmiş olsun. Dolaptan buzlu su çıkarın için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı