Sento
Centipat
Alınır.Zaten en düşük fiyatı bu .Merhaba. Seneye Forza Horizon 6 çıkacak. Ben FH4ü oynamış beğenmiş biriyim. FH5'i Game Pass üzerinden oynuyordum. Zam gelince sildim. Steam'de oyun şu an 11.47 dolar (485, 48 TL) alınır mı? Alınmaz mı?
Steamden alması daha iyi değilmi hem steam puanı gelir hemde.Steam hesabına değer katar?Hocam Steam'den değil de aralıklarla Microsoft Store'da 300TL'ye düşüyordu yanlış hatırlamıyorsam oradan daha mantıklı alma konusundada FH4ü sevdiyseniz alınır FH4'te gereksiz çok araba vardı bu sefer güzel arabalar getirmişler.
Steam'den alması daha iyi değil mi hem Steam puanı gelir hem de. Steam hesabına değer katar?
Yo sorun yok ya.Öyle düşününce mantıklı hocam benim kafam başka oyunla karışmış şu an en ucuz halinde alınır yani seviyosanız kusura bakmayın.
Paylaştığınız görselde %65 indirim yazıyor kendi steam hesabımdan girince %50 görüyorum neden böyle?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.