Farklı odalarda farklı internet hızı problemi

252217

Kilopat
Makaleler
1
Vodafone net 50 Mbps internet kullanıyorum. Evimin 3 odasında internet port girişi var. 2 odasında 50 Mbps alırken, 1 odasında 15-20 Mbps alıyorum ve o odaya taşındım. Sebebi ne olabilir? Biri yardımcı olur mu? Kablolu bağlantı şekilde en yakın sunucuya test yapıyorum, sadece bir odada fark var.

Vodafone net 50 Mbps internet kullanıyorum. Evimin 3 odasında internet port girişi var. 2 odasında 50 Mbps alırken, 1 odasında 15-20 Mbps alıyorum ve o odaya taşındım. Sebebi ne olabilir? Biri yardımcı olur mu? Kablolu bağlantı şekilde en yakın sunucuya test yapıyorum, sadece bir odada fark var.
kablolu bağlantıda istersen 100 km git yine hız aynı olması gerekli. port'a gelen kablolarda aşınma olmuş olabilir ? veya modem çıkışında problem olabilir ?

Kablolu bağlantıda istersen 100 km git yine hız aynı olması gerekli. Port'a gelen kablolarda aşınma olmuş olabilir? Veya modem çıkışında problem olabilir?

Modemi sadece farkli odaya taşıyıp oradaki port girişine sokuyorum sanirim oradaki bina içi kablolar farkli düşük hiz veriyor.

Odadan odaya değişiyor. Benim salon portuna gelen Max 50 Mbps iken koridor portuna 100 Mbps hız desteklediğini söylemişlerdi.

Portun içindeki kablolar farkli olabilir mi

20201223_153945.jpg

Farklı olabilir. Ben Türk Telekom kullanıyorum onlar gelip bakmıştı. Sende baktır. En azından portlardamı sıkıntı var yoksa o kadar mı hız destekliyor anlarsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı