Farklı platformdan Witcher 3 DLC'si alınabilir mi?

darkshark

Decapat
Daha fazla  
Zamanında Witcher 3'ü Steam'den DLC olmadan almıştım şu an DLC'lerini oynamak istiyorum ama Steam de çok pahalı, Epic Games'ten DLC'leri alsam oynayabilir miyim ya da direkt Epic'ten Completed Edition alacağım bu şekilde alırsam kaldığım save'den devam edebilir miyim; oyunu tekrar indirmem gerekir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Epic'ten Complete alıp oyunu açın, sonra Documents\The Witcher 3 Wild Hunt\gamesaves klasöründen tüm .sav ve ilgili profile.bin, checkpoint*.dat, mapstart*.dat dosyalarını seçip kopyalayın. Epic'ten oyun açtığınızda aynı/benzer save yolu Epic için de oluşmuş olacak. Epic'te oluşmuş olan yola yapıştırın, aynı dosyalar uyarılarına evet diyip geçin, Epic'ten oyuna girdiğinizde save dosyalarınız görünüyor olmalı.

Denediğinizde geri dönüş bekliyorum hocam.

Son düzenleme:
Epic'ten Complete alıp oyunu açın, sonra Documents\The Witcher 3 Wild Hunt\gamesaves klasöründen tüm .sav ve ilgili profile.bin, checkpoint*.dat, mapstart*.dat dosyalarını seçip kopyalayın. Epic'ten oyun açtığınızda aynı/benzer save yolu Epic için de oluşmuş olacak. Epic'te oluşmuş olan yola yapıştırın, aynı dosyalar uyarılarına evet diyip geçin, Epic'ten oyuna girdiğinizde save dosyalarınız görünüyor olmalı.

Denediğinizde geri dönüş bekliyorum hocam.
Hocam yarın alacağım oyunu geri dönüş yaparım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı