MCHOSE V9 Pro vs MCHOSE S9 Pro

Merhaba MCHOSE'nin kulaklıkları arasında kaldım. Hangisi daha iyidir? Kendim V9 Pro sipariş ettim S9 Pro ile farkları nedir?
S9 kağıt üstünde ses olarak iyi gibi ama gerçekte nasıl bilinmiyor.

1 Aydır S9 Pro kullanıyorum, S9 ses kalitesi olarak 2-3 gömlek daha iyi sürücüleri vs. daha yeni, V9 Şarj süresi olarak daha uzun gidiyor biri 55 diğeri 250 saat kadar gidiyor, menzil olarakta aynılar şimdiye dek problem yaşamadım.

1 Aydır S9 Pro kullanıyorum, S9 ses kalitesi olarak 2-3 gömlek daha iyi sürücüleri vs. daha yeni, V9 Şarj süresi olarak daha uzun gidiyor biri 55 diğeri 250 saat kadar gidiyor, menzil olarakta aynılar şimdiye dek problem yaşamadım.
Hocam memnun musunuz? s9 almayı düşünüyorum.

Hocam memnun musunuz? s9 almayı düşünüyorum.
Pc başında uzun saatler oturuyorsanız eğer S9 almayın şarjı 3 gün gidiyor en fazla, tekrar alma şansım olsa performanstan kısıp V9 alırdım 3 günde bir şarja takıyorum, onun dışında gayet yeterli her konuda premium hissettiriyor.

Pc başında uzun saatler oturuyorsanız eğer S9 almayın şarjı 3 gün gidiyor en fazla, tekrar alma şansım olsa performanstan kısıp V9 alırdım 3 günde bir şarja takıyorum, onun dışında gayet yeterli her konuda premium hissettiriyor.
8-10 saat bilgisayardayım, genelde fps oyunları oynuyorum ve mikrofon biraz önemli benim için, bu marka hakkında pek fazla inceleme videosu yok bu yüzden alıp almama konusunda kararsız kaldım. Fps oyunu oynuyorsanız ses kasmadan memnun musunuz? kulaklıkta cızırtı vs var mı?

8-10 saat bilgisayardayım, genelde fps oyunları oynuyorum ve mikrofon biraz önemli benim için, bu marka hakkında pek fazla inceleme videosu yok bu yüzden alıp almama konusunda kararsız kaldım. Fps oyunu oynuyorsanız ses kasmadan memnun musunuz? kulaklıkta cızırtı vs var mı?
Her gün 8-10 saat PC başındaysan benim gibi şarj süresi seni tatmin etmeyecek onu söyliyim, bir bakmışsın şarj bitiyor uyarısı alıyorsun, ama V9 a göre S9 ses kalitesi ve mikrofon kalitesi olarak daha iyi arkadaşlarım cok güzel geldiğini söyledi sesin, menzil olarakta aynı ikiside 40 metre kablosuz kulaklık için aşırı iyi evin içinde geziyorum sesde cızırtı vs olmuyor sesim karşıya net gidiyor, markayı bende bilmiyordum buradaki arkadaşlar tavsiye etti zaten GamingGenTR ile muhattap oluyorsun bi problem olduğu zaman o yüzden sıkıntı olmuyor için rahat olsun. Özet olarak her gün 8-10 saat pc başındaysan seni yorabilir biraz kaliteden kısıp V9 alabilirsin problem etmeyeceksen S9 al geç pişman olmazsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı