Çözüldü Farming Simulator 0xc000007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

alanyal7

Kilopat
Farming Simulator'de bu hatayı alıyorum Process Monitor rehberini izleyip dosyaları kontrol ettiğim zaman msvcp 140 DLL'lerden başka prefer external manıfest, muı settıngs gibi ayrı dosyalarda hatalı. 1 hafta önce Windows'tan PC'yi sıfırlamıştım sıfırlamadan önce hiç böyle bir hatayla karşılaşmamıştım. Sıfırladıktan sonra World War Z'de de buna benzer DLL hataları vermişti bende YouTube'den video izleyip altında ki linklerden DLL'leri kudum değiştirdim keşke yapmasaymışım elle kurmanın iyi bir şey olmadığını bilmiyordum. Şimdi bu hatalar benim yanlış kurduğum DLL'lerden kaynaklanıyor olabilir gibi. Sizce sıfırlayayım mı bilgisayarı yoksa tüm DLL'leri düzeltmenin bir yolu var mı? Lütfen yardımcı olun.

Çözüm
Bunları kurun.

Raporu bizimle paylaşın, format atmanıza gerek kalmadan düzeltebiliriz diye düşünüyorum.

Fs 19 mu o? Eğer FS 19 ise siz bana PC kaç Bit onu söyleyin size hemen DLL setup atayım.

Raporu bizimle paylaşın, format atmanıza gerek kalmadan düzeltebiliriz diye düşünüyorum.

Raporu nasıl paylaşacağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

FS 19 mu o? Eğer FS 19 ise siz bana PC kaç Bit onu söyleyin size hemen DLL setup atayım.

Evet FS 19 Epic Games'den.

Burada LogFile yok.

Adsız.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizin oluşturmanız gerekiyor. Çok basit bir işlem, adımları uygulayın.

Orada rapor olsa zaten biz indiririz, size neden indirtelim ki?

Bakın mantık şu:
  • Bu oyun açılırken ihtiyacı olan DLL dosyaları var.
  • Sizin bilgisayarda ya bu dosyalar eksik ya da mevcut olanları elle kopyaladığınız için dosyalar bozuk.
  • Process Monitor isimli yazılım, oyun açılırken sorgulanan DLL dosyalarını listeliyor.
  • Siz de bize o listenin raporunu atacaksınız ki sorunu tespit edelim.
Atılan mesajları okursanız sorunu çözüyoruz, %100 başarı ile. Ama dediğim gibi, okumanız lazım.

Pardon ben yanlış anlamışım, onu dosyayı kaydeden uygulama sanmııştım. Şu anda Process Monitor'e girip FS19'u ekliyorum capture basıp oyuna giriyorum hiç dosya çıkmıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı