designbyacar Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2021 #1 RAM 5120mb İşlemci 3 Core 3000 mhz Merhaba; Belirttiği yolda ilgili DLL dosyası bulunduğu halde bu hatayı vermeye devam ediyor. Çözümü için yardımlarınızı talep ederim. Dosya Ekleri 1640212348583.png 11,8 KB · Görüntüleme: 55
Merhaba; Belirttiği yolda ilgili DLL dosyası bulunduğu halde bu hatayı vermeye devam ediyor. Çözümü için yardımlarınızı talep ederim.
ust_sel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ocak 2018 Mesajlar 1.005 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Ankara 23 Aralık 2021 #2 Oyundaki bir DLL eksik gibi görünüyor. Oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Epic Games Başlatıcısı'nda oyun dosyalarını nasıl doğrularım? - Teknik Destek Desteği Oyun dosyalarını doğrulamak, genellikle oyununu oynamana engel olan yükleme bozukluğunu çözebilir. 1. Oyun dosyalarının yüklemesini doğru www.epicgames.com Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Oyundaki bir DLL eksik gibi görünüyor. Oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Epic Games Başlatıcısı'nda oyun dosyalarını nasıl doğrularım? - Teknik Destek Desteği Oyun dosyalarını doğrulamak, genellikle oyununu oynamana engel olan yükleme bozukluğunu çözebilir. 1. Oyun dosyalarının yüklemesini doğru www.epicgames.com Genişletmek için tıkla...
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 23 Aralık 2021 #3 O DLL dosyasını silin. Sonra dosya doğrulama yapıp dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS designbyacar Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2021 #4 VDS üzerinde bu işlemi yaptığım için ve dosya doğrulamayı tekrar tekrar denediğim halde sorun devam etti. Oyun yapımcısına dahi e-posta gönderdim fakat çözüm elde edebileceğim bir cevap alamadım. Artı 0 Eksi
VDS üzerinde bu işlemi yaptığım için ve dosya doğrulamayı tekrar tekrar denediğim halde sorun devam etti. Oyun yapımcısına dahi e-posta gönderdim fakat çözüm elde edebileceğim bir cevap alamadım.