Farming Simulator 25 duyuruldu ve ön siparişe açıldı!

@A1peren, oyun simülasyon oyunu. Ciddi değişiklik olması mümkün değildi.

Haklısınız ama görmek istediğim değişiklikler vardı. Bir iki örnek vermem gerekirse; mahsulleri dorseye dökerken çıkan animasyon iyileşitirilmeli, biçim yaparken önünüzdeki bitki anında kaybolmamalı (yan profil), zemin ve ağaç dokuları daha gerçekçi olmalı. Son olarak da çevreme baktığım zaman uzaktaki dokular blurlanmamalı. Lod distance - terrain lod distance gibi ayarları arttırıp denedim. Bilgisayar o kadar da iyi olmadığı için YouTube'dan da izleyim dedim ama benimle alakalı değil gibi. Çok şey istiyor gibi gözüküyorum muhtemelen ama FS19'da da böyleydi bu saydıklarım.

1731512673209.png

(Görüntü alıntı olduğu için biraz kalite düşmesi var, oynayan varsa anlar beni.)

Ama toprak dokusu iyi olmuş.

Menü kötü olmuş ve optimizasyon berbat ötesi. Low ayarlarda 50FPS, ekran kartı kullanımı %30. ayrıca oyunda çok bir değişiklik göremedim. 22'den devam.
Oyun çıkalı daha 1 gün oldu normal böyle olması adamlar düzeltmek için çalışıyorlar bir kaç güncellemeye düzelir

Menü kötü olmuş ve optimizasyon berbat ötesi. Low ayarlarda 50FPS, ekran kartı kullanımı %30. ayrıca oyunda çok bir değişiklik göremedim. 22'den devam.
Oyun çıkalı daha 1 gün oldu normal böyle olması adamlar düzeltmek için çalışıyorlar bir kaç güncellemeye düzelir

FS22'de screen flickering vardı, FS25'te de var. Bilmiyorum, sadece benimle alakalı olabilir ama Reddit'de birçok kişi bunu belirtmiş. Optimizasyon ise çok çok kötü.

Daha yeni çıktı oyun farkındaysan illa düzelecektir adamlar çalışıyor yapmak için

@A1peren, oyunun belli bir kitlesi olduğu için ciddi değişiklik yapmaya tenezzül etmiyorlar çünkü FS 24'ü 25 diye satsalar, alacak birçok kişi var. Adamlar da ne gerek var diyor değişikliğe.

@A1peren, oyunun belli bir kitlesi olduğu için ciddi değişiklik yapmaya tenezzül etmiyorlar çünkü FS 24'ü 25 diye satsalar, alacak birçok kişi var. Adamlar da ne gerek var diyor değişikliğe.

Oyunun bu alanda bir rakibi de yok. Dediğiniz gibi işlerine de gelmiyor. Akillanmış olduk. Oyunu hemen kırmışlar zaten, yeni versiyonu çıkarsa crack bakarım ilk. Böyle uçuk fiyattan çıkarsa da crack oynarım yalan konuşmayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı