Farming Simulator 25 yanlış fiyatlandırma ile Microsoft Store'da 135 TL!

Böyle bir problem olduğunu öngörüp mü iade edeceksin dostum? :D Ne yapıyorsanız yapın.
Diyelim ki 1000 TL oldu oyunun fiyatı ve bizden 1000 TL çekti. Desteklerine 1 buton ya da 1 mesaj ile iade etmek istiyorum demene bakıyor paranızın geri verilmesi. Hadi diyelim olmadı ve 135 TL çekti, oyun sizin olmuş oluyor.
En iyi ihtimalle oyun yanlış fiyatlandırma diye ön siparişleri iptal ederler. Para çekmediği için de kaybımız olmaz.

Diyelim ki 1000 TL oldu oyunun fiyatı ve bizden 1000 TL çekti. Desteklerine 1 iade etmek istiyorum demene bakıyor paranızın geri verilmesi. Hadi diyelim olmadı ve 135 TL çekti, oyun sizin olmuş oluyor.
En iyi ihtimalle oyun yanlış fiyatlandırma diye ön siparişleri iptal ederler. Para çekmediği için de kaybımız olmaz.
Bir ara Steam'de veya başka platformda böyle bir olay olmuştu o yüzden söylüyorum ben de. Ayrıca da yanlış fiyatlandırma olduğu bariz değil mi? Direk ''135TL Hemen alın!'' diye atlanması kadar absürt bir şey yok. yanlış fiyatlandırmaysa her türlü geri çekeceklerdir zaten.

Bir ara Steam'de veya başka platformda böyle bir olay olmuştu o yüzden söylüyorum ben de. Ayrıca da yanlış fiyatlandırma olduğu bariz değil mi? Direk ''135TL Hemen alın!'' diye atlanması kadar absürt bir şey yok. yanlış fiyatlandırmaysa her türlü geri çekeceklerdir zaten.
Ya da çekmezler? Burada sizden para çekmediği için her konuda karlı çıkıyoruz. Bu bir atlama değil, fırsat var değerlendiriyoruz.

Ya da çekmezler? Burada sizden para çekmediği için her konuda karlı çıkıyoruz. Bu bir atlama değil, fırsat var değerlendiriyoruz.
Hocam bir tek bizler akıllıyız Microsoft değil o zaman. :D Yanlış fiyatlandırma varsa her türlü olacaktır. adamlar o kadar zarar edecek değil, az mantık lütfen. Değerlendirme iyi bir şey tabii, istediğinizi yapabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı