Farming Simulator 25 yanlış fiyatlandırma ile Microsoft Store'da 135 TL!

Ön sipariş ürünleri için ilan edilen fiyat, ürünün halka sunulduğu tarihten önce artabilir veya azalabilir. Ancak, yalnızca ön siparişinizi verdiğiniz tarih ile ürünün halka sunulduğu tarih arasında sunulan en düşük fiyat üzerinden ücretlendirilirsiniz.
Ön siparişler hakkında microsoft sitesinde böyle diyor yani büyük ihtimalle şuanki fiyatı çekerler.
"Fiziksel ön sipariş fiyat garantisi yalnızca ön sipariş ürünleri ve Microsoft Store'da sunulan ücretler için geçerlidir. Microsoft Store'dan alınan dijital ürünler veya diğer satıcılar tarafından tanıtılan ürünler ve ücretler, vergiler ya da sevkiyat masrafları dahil ücretler veya yazım hataları için geçerli değildir."

böyle yazıyor fiyat garantisi yok gibi

FS 16 mobilde değil mi?

Bakalım ben de satın aldım, Kasım geldiğinde ne kadar çekecekler göreceğiz. En son FS16 falan oynamıştım bakalım aradaki farklar nelermiş, teşekkürler hocam.

Sipariş detayları penceresi içerisinde, ödeme yöntemini değiştirmek isterseniz aşağıda şöyle bir bilgilendirme beliriyor: "Siparişinizin tamamını Microsoft hesap bakiyenizle öderseniz ücret hemen tahsil edilir." Ben siparişi, hesap bakiyesiyle ödemeyi denemedim ama deneyen arkadaşlar var ise bizi ve bilgilendirirlerse çok müteşekkir oluruz.

FS 16 mobilde değil mi?
Pardon, 15 yerine 16 yazmışım.

Sipariş detayları penceresi içerisinde, ödeme yöntemini değiştirmek isterseniz aşağıda şöyle bir bilgilendirme beliriyor: "Siparişinizin tamamını Microsoft hesap bakiyenizle öderseniz ücret hemen tahsil edilir." Ben siparişi, hesap bakiyesiyle ödemeyi denemedim ama deneyen arkadaşlar var ise bizi ve bilgilendirirlerse çok müteşekkir oluruz.
Microsoft hesap bakiyesine para aktarmayı bulamadım, bulsam ben de böyle deneyecektim açıkçası.

Pardon, 15 yerine 16 yazmışım.

Microsoft hesap bakiyesine para aktarmayı bulamadım, bulsam ben de böyle deneyecektim açıkçası.
Ben de ilk Microsoft'un kendi sitesinden "gift card" almayı denedim ama kendi sitesinden Türk Lirası ile satış yaptığını göremedim. Usd ile "gift card" almak istediğimde de Amerika için adres bilgisi istedi. Amerika'yı kapsayan bir adres bilgisi girsem ne olurdu bilmiyorum açıkçası.
Bundan başka bir çözüm yolu da Microsoft dışı "gift card" kodu satan sitelerden alışveriş yapmak.

Fiyat garantisi sunuyor gibiler.
Screenshot_20240626_105118_Samsung Internet.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı