Fas'a giderken aşı olmak gerekir mi?

Fas çok güzel bir ülke gidilebilir. Varoş semtlere gitmediğiniz sürece ki tatil için giden birinin oralara uğrayacağını sanmıyorum. Aynı şeyi de Avrupa'da da bir kesim Türkiye için düşünüyor ama gerçekte olan ne peki? Biz de güvenli bir ülkeyiz, Esenyurt'da keko mahallelerine girmezsen tabi. İskandinavya'ya kışın gitmenin bir mantığı yok zaten soğuk şu anda ayrıca İskandinavya'da sadece doğa var başka? Asya'da mistik ülkelere de gidebilirsiniz eğer oralara pegasus uçuyorsa...

Fas çok güzel bir ülke gidilebilir. Varoş semtlere gitmediğiniz sürece ki tatil için giden birinin oralara uğrayacağını sanmıyorum. Aynı şeyi de Avrupa'da da bir kesim Türkiye için düşünüyor ama gerçekte olan ne peki? Biz de güvenli bir ülkeyiz, Esenyurt'da keko mahallelerine girmezsen tabi. İskandinavya'ya kışın gitmenin bir mantığı yok zaten soğuk şu anda ayrıca İskandinavya'da sadece doğa var başka? Asya'da mistik ülkelere de gidebilirsiniz eğer oralara pegasus uçuyorsa...
Kuzey ışıklarını görmek isterdim fakat hem vizemin süresi bitti hem de öyle bir tatil çok masraflı olurdu. Pegasus Asya ülkelerine gitmiyor ve zaten biletleri aldım. Hiç Kuzey Afrika ülkelerinde bulundunuz mu? Aşılar ve orada bilmem gerekenlerle ilgili tavsiyede bulunabilir misiniz?
Kuzey ışıklarını görmek isterdim fakat hem vizemin süresi bitti hem de öyle bir tatil çok masraflı olurdu. Pegasus Asya ülkelerine gitmiyor ve zaten biletleri aldım. Hiç Kuzey Afrika ülkelerinde bulundunuz mu? Aşılar ve orada bilmem gerekenlerle ilgili tavsiyede bulunabilir misiniz?
Yarın aşı olmadan gidiyorum hakkınızı helal edin. :D
Bavul hakkı almadım sırt çantası ile gideceğim. Bildiğim kadarıyla çöl iklimi gece çok soğuk ve gündüz çok sıcak oluyor. Ve Güney Yarım Küre, bize göre kış aylarında iken yaz mevsimini yaşıyor. Çantama 8Kg ne doldurayım?

Son düzenleme:
Yazın Pegasus'dan kazandığım gidiş dönüş bedava biletlerini Fas yolunda harcamaya karar verdim. 17-27 Ocak tarihlerinde gidiş ve dönüş biletim var. Bildiğim kadarıyla aşı olmak zorunlu değil fakat yine de olmam gerekir mi? Gerekirse hangi aşılar ve İstanbul'da nerelerde olunur?
Daha önce Balkan Ülkeleri ve Avrupa dışında yurt dışına gitmedim. Kuzey Afrika tecrübeleri olan paylaşabilir.

Dolandırıcılar Şehri: Marakeş

https://www.dailymotion.com/video/x264aho

Gitmeden önce izlemenizi öneririm. Bu sayede gittiğiniz zaman hangi konular da daha dikkatli olmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hatırlıyorum bu bölümü. Beyoğlu´nda yabancı turistleri dolandırıyorlardı. Hatta bu bölüm yayınlandıktan sonra Cüneyt Özdemir, Conor Woodman ile canlı yayında bu konuyu konuşmuşlardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı