Fast pathe nasıl geçilir?

bazinga23

Hectopat
2 haftadır Fast path moduna geçmeye çalışıyorum ancak ne müşteri hizmetleri ne de eve gelen yetkililer ne olduğunu bilmiyor. Ping sorunu yaşıyorum 1 aydır düzelmedi son çare Fast path moda almak istiyorum ancak konu hakkında bilgisi olan biri yok.

2 haftadır Fast path moduna geçmeye çalışıyorum ancak ne müşteri hizmetleri ne de eve gelen yetkililer ne olduğunu bilmiyor. Ping sorunu yaşıyorum 1 aydır düzelmedi son çare Fast path moda almak istiyorum ancak konu hakkında bilgisi olan biri yok.
@Patrixcs hocam bu konuda bilgilidir. Sizi aydınlatır.

Hatırladığım kadarıyla Twitter'dan Yusuf Kıraç'ı etiketliyor derdimizi anlatıyorduk. Daha detaylı bir şekilde hocam anlatır diye umuyorum.

Yusuf Kıraçı defalarca etkiledim ancak bir etkisi olmadı
İnanın işte bu konuda ayrıntılı bilgi sahibi değilim. Bir adam daha etiketliyorduk. Biraz konuları araştırın bilgi edinebilirsiniz. Ben Fastpath konusunda fazla bilgi sahibi değilim. Hocam size yardımcı olacaktır diye umuyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı