2 haftadır Fast path moduna geçmeye çalışıyorum ancak ne müşteri hizmetleri ne de eve gelen yetkililer ne olduğunu bilmiyor. Ping sorunu yaşıyorum 1 aydır düzelmedi son çare Fast path moda almak istiyorum ancak konu hakkında bilgisi olan biri yok.
@Patrixcs hocam bu konuda bilgilidir. Sizi aydınlatır.2 haftadır Fast path moduna geçmeye çalışıyorum ancak ne müşteri hizmetleri ne de eve gelen yetkililer ne olduğunu bilmiyor. Ping sorunu yaşıyorum 1 aydır düzelmedi son çare Fast path moda almak istiyorum ancak konu hakkında bilgisi olan biri yok.
Yusuf Kıraçı defalarca etkiledim ancak bir etkisi olmadı@Patrixcs hocam bu konuda bilgilidir. Sizi aydınlatır.
Hatırladığım kadarıyla Twitter'dan Yusuf Kıraç'ı etiketliyor derdimizi anlatıyorduk. Daha detaylı bir şekilde hocam anlatır diye umuyorum.
İnanın işte bu konuda ayrıntılı bilgi sahibi değilim. Bir adam daha etiketliyorduk. Biraz konuları araştırın bilgi edinebilirsiniz. Ben Fastpath konusunda fazla bilgi sahibi değilim. Hocam size yardımcı olacaktır diye umuyorum.Yusuf Kıraçı defalarca etkiledim ancak bir etkisi olmadı
Yusuf kıraçı defalarca etkiledim ancak bir etkisi olmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.