FurkanBYB
Hectopat
Daha fazla
Anlatabilir misin başka deneyeceğim bilgisayar yok sanırım Redmi 9tnin OEM kilidi kapalı ve cihaz açılmıyor.
Şöyle anlatayım telefon açılıp ana ekrana gelebiliyorsan basit MIUI downloader var Play Store da onu indir telefonun gözüküyor orada ona bas ayarlardan bak yazılımın globalmi filan diye ona göre güncel yazılımı indir ve de sen bir alt sürümüne düşücektin onu indir yazılımların boyutları 2 GB vs oluyor genellikle onlardı indiriceğin ayarlardan yazılım güncelleme bölümüne gel MIUI yazısına 5 -6 kez bas sonra yukarıdaki 3 noktadan cihaz hafızasından indir gibi bir seçenek vardı onu seç güncel yazılımı seç yeniden başlat dediğinde teleonun ana ekrana atan tuşuna bas (yuvarlak) ayarları sakın arkadan kapatma sonra güncel yazılımla istediğin sürümün olduğu klasöre gir güncel yazılımın adını .ZIP uzantısıyla birlikte kopyala istediğn yazılımın adını değiştir .ZIP uzantısı dahil sil kopyaladığın adı yapıştır (he bir de güncel yazılımın adını kopyalayınca sonundaki .ZIP'i sil de istediğin sürümün adını değiştir1) sonra ayarlara dön yeniden başlat de bu yöntem ile ben Redmi Note 7 de ve de Redmi Note 8 de sürüm düşürüyordum eğer telefon güncellerse bir yer gelecek oradan telefona factory reset gibi bir şey yazıcaktı ses açma ile onun olduğu seçeneğe gel güç tuşuyla onayla işlem tamamdır ama eğer olmazsa telefon normal açılır zaten olup olmadığını ayarlardan kontrol edebilirsin.
Güncel telefonum iPhone olduğundan şu an resimle anlatamıyorum ama video bulursam atarım kanka.