Yanlış numaraya gönderdim parayı 
İade edilen ücretin sadece 10 tl olması hakkında hocam.Hangi konu hakkında aradınız hocam?
Şikayet kaydı oluşturmak mı lazımmış?İade edilen ücretin sadece 10 tl olması hakkında hocam.
Hocam bize diyorsanız bizim durum farklı ben 100TL ve 10TL lik iki kod aldım sadece 10TL iade edildi bundan bahsediyoruz.Dijital kodlara biraz göz atsaydınız keşke. Steam kodu yok diye Yeşilyurtgame'den 100TL kod aldım ve oradan istediğimi aldım. Parça parça alanlara toplu iade yapılmayacak gibi duruyor.
100TL kod aldım ve 2 gün sonra 20TL kod daha aldım ama 100TL iade edildi.Hocam bize diyorsanız bizim durum farklı ben 100TL ve 10TL lik iki kod aldım sadece 10TL iade edildi bundan bahsediyoruz.
Evet bu yüzden dolayı iade olmayacak mı?100TL kod aldım ve 2 gün sonra 20TL kod daha aldım ama 100TL iade edildi.
Sanırım siz diğer kodu kampanya kısmından aldınız ve bu yüzden böyle oldu.
Olmazsa üzülürüm.Evet bu yüzden dolayı iade olmayacak mı?
Evet bu yüzden dolayı iade olmayacak mı?
İlk işlem mi? Yahu hepsinin iade edilmesi gerekiyor nerde yazıyordu tek seferde diye...Müşteri temsilcisi yarına kadar düzeltme işlemleri yapılacaktır dedi bazı hesaplarda hatalı işlemler olabiliyormuş ilk işleminiz ne ise ona göre iade yapılır sizin sadece beklemeniz gerekiyor dedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.