Fatih Altaylı'ya 4 yıl 2 ay hapis cezası verildi

Öldürmekten bahsetmiyor, ima ediyor ima etmek suç mu?

Tarihten istediğini alıntılar, bu yasaklanmamıştır.

Suç kardeşim, boğmak öldürmek değil mi? Cumhuriyet rejiminde ne boğması? Egemen'lik kayıtsız şartsız milletin değil mi? Seçimle gelen seçimle gider. Bu altaylıyı destekleyenler bir de kendilerine Cumhuriyetci, Atatürkcü diye bahsederler. :p medeni, eğitimli, demokrasi aşığı diye bahsederler. Yahu her 2 tarafta bir kişi kendi mahallerindense ne yapsalar destekliyorlar, kutuplaşma hastalığının yan etkilerimi anlamadım.

Son düzenleme:
Suç kardeşim, boğmak öldürmek değil mi? Cumhuriyet rejiminde ne boğması? Egemen'lik kayıtsız şartsız milletin değil mi? Seçimle gelen seçimle gider. Bu altaylıyı destekleyenler bir de kendilerine cumhuriyetci Atatürkcü diye bahsederler. :p Medeni, demokrasi aşığı diye bahsederler.

İma etmek, tarihten örnek vermek nerede yasaklandı?

Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nın 25. maddesine göre: "Herkes, düşünce ve kanaat hürriyetine sahiptir." Her ne sebep ve amaçla olursa olsun kimse, düşünce ve kanaatlerini açıklamaya zorlanamaz; düşünce ve kanaatleri sebebiyle kınanamaz ve suçlanamaz.

Hem, tehdit etse ne olur? Videoyu tam izlemedin galiba, suçlular, katiller, t*cavüzcüler hapse girmiyor, bu mu giriyor? Sen galiba o adamı körü körüne destekliyorsun.

Tehdit, ölümle ima düşünce, kanaat hürriyeti falan filan değildir. Tekrar ediyorum, cumhuryet rejiminde biri seçimle gelir seçimle gider, boğarak değil, öldürmekle ima ederek değil. Ayrıca adaletten memnun değilsen(%99umuz memnun değildir) oy vermezsin, seçimle gönderirsin, boğarak değil :p

Son düzenleme:
Tehdit, ölümle ima düşünce, kanaat hürriyeti falan filan değildir.

Etsin, ne olacak ki? Bana ne, şiddete getirmeyecekse, sıkıntı yok, istediğini söyler sanki başkana hakaret, laf ettiği zaman başkana bir şey mi oluyor? Hayır olmuyor, öyle bir şey olmadı zaten, gerçek bir tehdit falan olursa zaten adam kaç katlık sarayda kalıyor, bir şey olmaz.

Son düzenleme:
etsin, ne olacak ki? Bana ne, şiddete getirmeyecekse, sıkıntı yok, istediğini söyler sanki başkana hakaret, laf ettiği zaman başkana bir şey mi oluyor? Hayır olmuyor, öyle bir şey olmadı zaten, gerçek bir tehdit falan olursa zaten adam kaç katlık sarayda kalıyor, bir şey olmaz.

Kanım dondu resmen, tehdit, ölümle imada ne var diyor. Korkunç. Sen şimdi böyle düşünceleri olan adama ne anlatabilirsin.

Adamın sözlerini çarpıtarak hapse attırdılar. Fatih Altay'lı üzerinden diğer gazetecilere gözdağı vermeye çalışıyorlar. Söyleyecek çok şey var da neyse..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı