Fatih Erbakan'dan memura, işçiye, emekliye yüzde 70 zam vaadi!

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Makaleler
65
Fatih Erbakan, iktidara gelirlerse memura, işçiye, emekliye yüzde 70 zam yapacağının vaadinde bulundu. Düşünceleriniz nelerdir?

Tamamen kendi düşüncem, yanlış da olabilir. Yorumlarda düzeltirsiniz. Maaşa zam yapmakla işin bittiğini düşünmüyorum, alım gücü olmadığı sürece bir işe yaramıyor. Örneğin, Venezuela'da görüyoruz. Her şey karaborsanın elinde, devlet asgari ücrete ne kadar zam yaparsa yapsın karaborsa 2 katı kadar zam koyuyor. Sonuç olarak halk eskisinden daha fakir oluyor, önce alım gücünün iyileştirilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Örneğin, 2010 gibi 100 TL adam gibi parayken 2021 günümüz için 100 TL bir hiç. Adamakıllı değeri yok bile denebilir, önce alım gücünün iyileştirilmesi şart. Boş bir vaat olduğunu düşünüyorum.

Türkiye için de asgari ücrete ne kadar zam gelirse gelsin, her şey ona bağlı olarak artıyor. Sonuç olarak eskisinden daha da fakirleşiyoruz.

@Saitama1, aradığım yorum. Konuda da bunu belirtmeye çalışmıştım, ağzınıza sağlık.

Şimdilik geride mi dursalar acaba ? Oylar çok bölünecek yine aynı iktidarda kalmayalım sonra.

Necmettin Erbakan'ın ciddi zamlar yaptığı oluyordu. Oğlu yapabilir mi, bilemiyorum.
Tabii ki alım gücü daha önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…