Fatih Portakal: "Altılı Masa'nın adayı %99.9 Kılıçdaroğlu"

K.K. seçimleri "cepte" olarak görüyor fakat yanıldığı bir nokta var, aday olduğunda büyük bir kitle kendisinden dolayı CHP'ye oy vermeyecek, bunlardan biri de benim. İnsanda biraz utanma olur defalarca seçimleri kaybetmişsin daha neyin inadı bu? Çek git, torun sev, tatile filan çık ne bileyim yap bir şeyler. Kılıçdaroğlu'na oy vereceğime AKP'ye oy veririm daha iyi. Gelecek vadetmiyor, değişen bir şey olmadığı gibi her şey büsbütün berbat olabilir.
 
Sadece bir forumdan tandığın insanların inancına yorum yapabilecek seviye ileri görüşlüsün ha? Gel seni cumhurbaşkanı yapalım, ileri görüşüne hayran kaldım. :D
Sen fena trollsün ya.

Hem de akından.
 
Kemal Kılıçdaroğlu aday olursa 6'lı kesinlikle kaybeder. Mansur Yavaş çıkarsa kazanma olasılığı yüksek ama şu ana kadar aday olacağına dair herhangi bir haber en azından ben duymadım.
 
Kemal dedem koltuk yolunda gazilik unvanını almak için her yolu deniyor. Dedem o iş öyle olmuyor dedem alooooooooooo.

Recep Tayyip Erdoğan sevdalı koltuğundan ayrılmak istemiyor. Kılıçdaroğlu'da sürekli seçim kaybetmekten koltuğu uğruna ayrılmıyor. O işler öyle olmuyor dedem bırak koltuk işini halk kazansın. Böyle devam edersen AKP ülkeyi daha da batıracak. Öyle ABD'ye giderek gönül fethetmek halkın güvenini kazanmakla bu işler olmaz.
 

Geri
Yukarı