Fatih Projesi Kapsamında Dağıtılan Tabletlerden Memnun Musunuz?

Fatih Projesi Kapsamında Dağıtılan Tabletlerden Memnun Musunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    20

Muratyöndem

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Bilişim Öğrencisi
Merhaba, 10.sınıf Bilişim Teknolojisi öğrencisiyim. Öğretmenlerimiz bize tablet verileceğini söylüyor. Bu tabletlerle ilgili herhangi bir bilginiz var mı?

Maalesef siz tableti unutun. Tabletler sadece 9. sınıflara dağıtılıyor. Önceki sınıflara dağıtılmıyor. Üzgünüm ki siz tablet alamayacaksanız.

Fikrimi soracak olursan bu sene bana verilen GM eTab4 tablet gayet canavar gibi. Ama MEB'in uyguladığı saçma sapan engellemeler yüzünden beni tabletten soğuttu açıkçası.

Maalesef siz tableti unutun. Tabletler sadece 9. sınıflara dağıtılıyor. Önceki sınıflara dağıtılmıyor. Üzgünüm ki siz tablet alamayacaksanız.

Fikrimi soracak olursan bu sene bana verilen GM eTab4 tablet gayet canavar gibi. Ama MEB'in uyguladığı saçma sapan engellemeler yüzünden beni tabletten soğuttu açıkçası.

O saçma engelleri bir arkadaşım bu şekilde kaldırıyormuş. Eğer sizde tablet varsa deneyiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz emekli oluruz devlet yine bizi görmez anasını satayım. Ben ilkokuldan mezun oldum akıllı tahta çıkardılar. 10. sınıfa gidiyorum ilkokullulara tablet. Ben liseden mezun olunca fabrikada amelelik yaparken neler neler olacak :D

10. sınıfa gidiyorsan bildiğim kadarıyla size vermeyecekler. Verirler de bize verdiklerinde pek bi kısıtlama yoktu ama 1-2 hafta içinde bir olay oldu herkesin tabletinde bazı uygulamalar devre dışı kalıyor nasıl düzeltileceğini bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı