Fatura bilgileri GIB kayıtları ile uyuşmadığından vergisiz telefon başvurusu iptal edilmiş

M34 aldım fakat hat üstüme olmadığı için henüz başvurmadım. Tahaddüt nedeniyle bekliyorum.

Umarım sorun çözülür.

Ben de trendyol üzerinden samsungdan aldım M14 telefonumu ancak faturamda TC kimlik numaram yazmıyor. Ben de bir umut belki kabul edilir diye başvurdum ve ilginç bir şekilde bugün başvuru durumumda "Fatura bilgileriniz onaylanmıştır,IBAN bilgileriniz kontrol ediliyor" yazdığını gördüm. Benden başka bu durumu yaşayan var mı?

Ben de Trendyol üzerinden Samsung'dan aldım M14 telefonumu ancak faturamda T.C. kimlik numaram yazmıyor. Ben de bir umut belki kabul edilir diye başvurdum ve ilginç bir şekilde bugün başvuru durumumda "fatura bilgileriniz onaylanmıştır, IBAN bilgileriniz kontrol ediliyor" yazdığını gördüm. Benden başka bu durumu yaşayan var mı?

Hocam ne zaman basvurdunuz, bugün mu olmuş IBAN aşaması.

Arkadaslar tekrardan merhaba, ben 30 Kasım'da basvuru yapmistim. 13 Aralık'da "Fatura bilgileriniz GIB kayitlari ile uyusmadigi icin basvurunuz reddedilmistir" yaziyordu. 13 Aralik'da tekrardan basvuru yaptim fakat eski basvuruyu silmedim. Bugun basvurumu kontrol ettigimde eski basvurmdaki "Fatura bilgileriniz GIB kayitlari ile uyusmadigi icin basvurunuz reddedilmistir" yazisi gitmis sadece "Diger sartlar kontrol ediliyor" yaziyor. Su an sistemde 2 basvurum var. Sizce yeni yaptigim basvuruyu iptal etmeli miyim? Bu sefer de 2 basvuru var diye iptal ederler mi?

Bende diger sartlar kisminda daha ne zaman basvurmustunuz tarih olarak?
Hocam ben 7 aralıkta başvurdum. 7 günde bu kadar hızlı onaylanmasına şaşırdım çünkü diğer arkadaşlar daha hala benden önceki başvuru süreçlerinde. (Kusura bakma hocam dün gördüm ama cevap veremedim sanırım mesaj yazma limiti var anlayamadım yeni üyeyim de.

Hocam ben 7 Aralıkta başvurdum. 7 günde bu kadar hızlı onaylanmasına şaşırdım çünkü diğer arkadaşlar daha hala benden önceki başvuru süreçlerinde. (kusura bakma hocam dün gördüm ama cevap veremedim sanırım mesaj yazma limiti var anlayamadım yeni üyeyim de.

Anladim hocam, sorun yok ne kusuru :)

Hocam ne diyorsun peki çözebildin mi benim durumu? Faturada T.C. Kimliğim yazmadığı halde nasıl fatura bilgilerim onaylandı acaba 🤠

Hocam onaylandı, tekrardan kontrol ediliyoa döndüyse red gelebilir, bilmiyorum.
Bazı IMEI'siz arkadaşların da onaylandı sonradan tekrar kontrol ediliyora dönmüş zaten kocaman yazmışlar faturada IMEI olacak diye bence onaylanmayacak IMEI'siz olanların. Bizim eksiksiz fatura gib ile uyuşmuyor onlara olacak, bize de onaylandı gelecek diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı