Jukac Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 2.020 Çözümler 2 23 Mart 2024 #71 hmzbkmz dedi: IMEI ve seri no aynı şey mi benim faturamda sadece seri no yaziyor sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Aynı şey. Sorun yok.
hmzbkmz dedi: IMEI ve seri no aynı şey mi benim faturamda sadece seri no yaziyor sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Aynı şey. Sorun yok.
Arda Yldz Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #72 2. imei'yi yazmadan yaptım başvuruyu sıkıntı olmaz umarım, iptal etsem tekrar başvuru yapabilir miyim acaba
2. imei'yi yazmadan yaptım başvuruyu sıkıntı olmaz umarım, iptal etsem tekrar başvuru yapabilir miyim acaba
M melih44 Picopat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #73 Arda Yldz dedi: 2. IMEI'yi yazmadan yaptım başvuruyu sıkıntı olmaz umarım, iptal etsem tekrar başvuru yapabilir miyim acaba. Genişletmek için tıkla... 2.IMEI gerek yok onaylanıyor.
Arda Yldz dedi: 2. IMEI'yi yazmadan yaptım başvuruyu sıkıntı olmaz umarım, iptal etsem tekrar başvuru yapabilir miyim acaba. Genişletmek için tıkla... 2.IMEI gerek yok onaylanıyor.
sahinbey41 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 3 23 Mayıs 2024 #74 Arda Yldz dedi: 2. imei'yi yazmadan yaptım başvuruyu sıkıntı olmaz umarım, iptal etsem tekrar başvuru yapabilir miyim acaba Genişletmek için tıkla... Selam, 2. imeiyi girmeden yaptığınız başvuru kabul oldu mu acaba, son durum nedir? canberkyuksel dedi: Hocam A24 aldım başvuruya tek IMEI girdim ama yinede fatura bilgileri onaylandı IBAN kontrol ediliyor diyor sorun çıkarmı? Genişletmek için tıkla... Sizde son durum nedir acaba, tek imei girerek vergi iadesi alabildiniz mi? Son düzenleme: 23 Mayıs 2024
Arda Yldz dedi: 2. imei'yi yazmadan yaptım başvuruyu sıkıntı olmaz umarım, iptal etsem tekrar başvuru yapabilir miyim acaba Genişletmek için tıkla... Selam, 2. imeiyi girmeden yaptığınız başvuru kabul oldu mu acaba, son durum nedir? canberkyuksel dedi: Hocam A24 aldım başvuruya tek IMEI girdim ama yinede fatura bilgileri onaylandı IBAN kontrol ediliyor diyor sorun çıkarmı? Genişletmek için tıkla... Sizde son durum nedir acaba, tek imei girerek vergi iadesi alabildiniz mi?
Arda Yldz Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #75 sahinbey41 dedi: Selam, 2. imeiyi girmeden yaptığınız başvuru kabul oldu mu acaba, son durum nedir? Sizde son durum nedir acaba, tek imei girerek vergi iadesi alabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Iban bilgileri kontrol ediliyor diyor uzun bir süredir, henüz alamadım.
sahinbey41 dedi: Selam, 2. imeiyi girmeden yaptığınız başvuru kabul oldu mu acaba, son durum nedir? Sizde son durum nedir acaba, tek imei girerek vergi iadesi alabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Iban bilgileri kontrol ediliyor diyor uzun bir süredir, henüz alamadım.
C canberkyuksel Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #76 sahinbey41 dedi: Selam, 2. imeiyi girmeden yaptığınız başvuru kabul oldu mu acaba, son durum nedir? Sizde son durum nedir acaba, tek imei girerek vergi iadesi alabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet aldım iadeyi.
sahinbey41 dedi: Selam, 2. imeiyi girmeden yaptığınız başvuru kabul oldu mu acaba, son durum nedir? Sizde son durum nedir acaba, tek imei girerek vergi iadesi alabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet aldım iadeyi.
perry the platypus Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 249 Çözümler 1 14 Şubat 2025 #77 melih44 dedi: 2.IMEI gerek yok onaylanıyor. Genişletmek için tıkla... canberkyuksel dedi: Evet aldım iadeyi. Genişletmek için tıkla... 2. IMEI yazmamışsınız anladığım. Peki ikinci slotta kendi adınıza olmayan hat kullanabiliyor musunuz?
melih44 dedi: 2.IMEI gerek yok onaylanıyor. Genişletmek için tıkla... canberkyuksel dedi: Evet aldım iadeyi. Genişletmek için tıkla... 2. IMEI yazmamışsınız anladığım. Peki ikinci slotta kendi adınıza olmayan hat kullanabiliyor musunuz?
C canberkyuksel Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #78 perry the platypus dedi: 2. IMEI yazmamışsınız anladığım. Peki ikinci slotta kendi adınıza olmayan hat kullanabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır 2.slot boş tek simkart var.
perry the platypus dedi: 2. IMEI yazmamışsınız anladığım. Peki ikinci slotta kendi adınıza olmayan hat kullanabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır 2.slot boş tek simkart var.