Faturasızdan faturalıya geçiş mantıklı mı?

leonada

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Şu ana kadar Turkcell ve Türk Telekom operatörlerini kullandım. İkisinde de sadece faturasız hattım oldu hiç faturalı deneyimim yok. Faturalı hat kullanmak mantıklı mı? Ben paketimi genelde ay başı istediğim gün alır ay sonuna kadar kullanırım ve aldığım paketin parasını direk peşin verip alırım. Faturalı da tam tersi anladığım kadarıyla. Ben şimdi ay başı faturalıya geçsem mantıklı olur mu? Faturalıya geçmek istiyorum ama tereddüt ediyorum acaba gelen faturayı zamanında ödeyebilir miyim diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Şu ana kadar Turkcell ve Türk Telekom operatörlerini kullandım. İkisinde de sadece faturasız hattım oldu hiç faturalı deneyimim yok. Faturalı hat kullanmak mantıklı mı? Ben paketimi genelde ay başı istediğim gün alır ay sonuna kadar kullanırım ve aldığım paketin parasını direk peşin verip alırım. Faturalı da tam tersi anladığım kadarıyla. Ben şimdi ay başı faturalıya geçsem mantıklı olur mu? Faturalıya geçmek istiyorum ama tereddüt ediyorum acaba gelen faturayı zamanında ödeyebilir miyim diye.

Otomatik ödemeye verebilirsiniz, aktif kullanıyor iseniz mantıklı. 3 sene faturasız bir sene faturalı hat kullandım. Faturalı kullanmak her türlü daha rahat oluyor çünkü fiyat artışından etkilenmiyorsunuz sadece tkü ücretine zam geldigi zaman 5 10 lira artıyor. ( 1 sene Vodafone, 3 sene Türk Telekom kullandım)

Geçme.

Ben de yıllarca faturasız kullandım. İstediğimde paket alır, gerekmediğinde almazdım. Şimdi faturalıdayım her ay kullansam da kullanmasam da 300 tl gidiyor.

Faturasızda takıl operatörlerin kampanya dönemleri oluyor ucuza paket falan alıyorsun o zaman ya hattını taşıyıp faturalıya geçersin ya da bulunduğun operatörde kalıp taahhütlü bir paket ayarlarsın.

Çok kullancaksan faturalı az kullancaksan faturasız.

Fazla internet kulllanıyorum. GB fazla olan paketler işime gelir. Geçen babamın TT mobil uygulamasında özel teklifler kısmında gördüm. Çok iyi ek paketler teklif etmiş Türk Telekom. 30 GB ek internet sadece 190 TL harika ya da aylık 20 GB 170,15 GB 150 vb ek paketler sunmuşlar.

Fazla internet kulllanıyorum. GB fazla olan paketler işime gelir. Geçen babamın TT mobil uygulamasında özel teklifler kısmında gördüm. Çok iyi ek paketler teklif etmiş Türk Telekom. 30 GB ek internet sadece 190 TL harika ya da aylık 20 GB 170,15 GB 150 vb ek paketler sunmuşlar.

O zaman faturalı daha mantıklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı