Favori alışveriş siteniz ne?

Amazonu her açıdan çok beğeniyorum. Onun dışında Trendyol Ve Hepsiburada da sevdiklerim arasında.

Trendyol, Hepsiburada. Amazon'dan hiç sipariş vermedim ilk kez vereceğim haftaya, oda telefon. İnşallah memnun eder Amazon.

Nedense arayüz yüzünden N11 ve Trendyol'u fazla sevemedim. Hepsiburada arayüz olarak daha çok tatmin ediyor.

Amazon, önceden Hepsiburada ve Trendyol kullanıyordum Hepsiburada'dan aldığım ürün (Hepsiburada satıcı) olsa dahi 5-6 ay geçtikten sonra bozulunca flash bellek falansa çok bir şey yapamıyordum -değişmediyse hala öyle-, Trendyol müşteriden ziyade satıcı dostu oldu ve bu da üçkağıtçı satıcıların platforma girmesine sebep oldu kusurlu gelip (leke, dikiş, aşınma, kullanılmış vs.) destek bulamayıp mecbur THH'ye gidince daha Trendyol'dan almam dedim. Amazon bu konuda bence bayağı avantajlı aldığım bir USB'yi format için hazırlarken kendi kendine algılamayı kesti görmüyordu hiçbir yerde en sonunda durumu anlattım amazona(Amazon Türkiye satıcısından almıştım) bunun için yardımcı olabilir misiniz firmayla falan iletişime geçerek vs falan dedim. Direkt değişim oluşturdular bendekini aldılar aynısını gönderdiler.

Trendyol satıcıdan çok fazla komisyon alıyor satıcıyıda elinde tutmak için koruyor trendyol için para müşteri memnuniyetinden daha önemli amazonunda ülkeye girişiyle çok kullanıcı kaybetmeye başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…