Amazonu her açıdan çok beğeniyorum. Onun dışında Trendyol Ve Hepsiburada da sevdiklerim arasında.Yine bir sohbet edelim istedim, sizce en iyi alışveriş sitesi hangisi? Bana göre kesinlikle Amazon, üyeliğini zamlı fiyatıyla bile hak etmesi, aldığınız ürünün üstünden 2 ay geçse bile fiyatı düşerse size iade sağlaması (bazı ürünlerde), eksik bir şey olduğunda sorgulamadan geri bakiye vermesi, hızı, yurt dışından kolay alışveriş sağlaması ve bir sürü sayamadığım tonlarca şeyi var.
Amazon da çok iyi kargo konusunda. Fiyatı zam yedi ama normal. Eski fiyatında kalamazdı ama.En çok güvendiğim Amazon. Hepsiburada mükemmel kargo hizmeti veriyor ama. Ekran kartım ertesi sabah gelmişti.
Trendyol satıcıdan çok fazla komisyon alıyor satıcıyıda elinde tutmak için koruyor trendyol için para müşteri memnuniyetinden daha önemli amazonunda ülkeye girişiyle çok kullanıcı kaybetmeye başladı.Amazon, önceden Hepsiburada ve Trendyol kullanıyordum Hepsiburada'dan aldığım ürün (Hepsiburada satıcı olsa dahi 5-6 ay geçtikten sonra bozulunca flash bellek falansa çok bir şey yapamıyordum değişmediyse hala öyle Trendyol müşteriden ziyade satıcı dostu oldu ve bu da üçkağıtçı satıcıların platforma girmesine sebep oldu destek olmayınca mecbur THH'ye gidince daha Trendyol'dan almam dedim. Amazon bu konuda bence bayağı avantajlı aldığım bir USB'yi format için hazırlarken kendi kendine algılamayı kesti görmüyordu hiçbir yerde en sonunda durumu anlattım amazona(Amazon Türkiye satıcısından almıştım) bunun için yardımcı olabilir misiniz firmayla falan iletişime geçerek vs falan dedim. Direkt değişim oluşturdular bendekini aldılar aynısını gönderdiler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.