Favori alışveriş siteniz ne?

Trendyol satıcıdan çok fazla komisyon alıyor satıcıyı da elinde tutmak için koruyor Trendyol için para müşteri memnuniyetinden daha önemli Amazon'unda ülkeye girişiyle çok kullanıcı kaybetmeye başladı.

Dolandırıcıyı da korumasın bir zahmet. Ayakkabı almış benim canım kardeşim güzel kardeşim( hâlâ dalga geçiyorum) bir yerden, bir geldi ne etiket var ne fatura, istediği model değil, numara tutmuyor, üründe dikişleri yanlışlık var(bir yerde 1 cm de 2 boğum varsa hemen ilerisinde 2 cm de 1 falan) bir tekinin arka kısmı kısacık öteki normal(temsili ayakkabının gri kısmı), ayakkabının altı kirli( giyilmiş yani) işaretlediğim yerlerden biri 3 cm biri 5 cm (ayakkabı temsili) göze batıyordu, gelir gelmez direkt bunu söyleyerek iade istememize rağmen kullanılmış diye reddedebiliyor satıcı, THH gidince suçlu buluncağından cayıp iade kabul etmişti ancak yine de beni uğraştırmıştı daha önce böyle bir olayla karşılaşmadığım için.

Dosya Ekleri

• Inked499077-kadin-sneaker-kalin-taban-spor-ayakkabi-esvera-beyaz-renk-marjin-kadin-sneaker-yuk...jpg
    Inked499077-kadin-sneaker-kalin-taban-spor-ayakkabi-esvera-beyaz-renk-marjin-kadin-sneaker-yuk...jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 21
Dolandırıcıyı da korumasın bir zahmet. Ayakkabı almış benim canım kardeşim güzel kardeşim( hâlâ dalga geçiyorum) bir yerden, bir geldi ne etiket var ne fatura, istediği model değil, numara tutmuyor, üründe dikişleri yanlışlık var(bir yerde 1 cm de 2 boğum varsa hemen ilerisinde 2 cm de 1 falan) bir tekinin arka kısmı kısacık öteki normal(temsili ayakkabının gri kısmı), ayakkabının altı kirli( giyilmiş yani) işaretlediğim yerlerden biri 3 cm biri 5 cm (ayakkabı temsili) göze batıyordu, gelir gelmez direkt bunu söyleyerek iade istememize rağmen kullanılmış diye reddedebiliyor satıcı, THH gidince suçlu buluncağından cayıp iade kabul etmişti ancak yine de beni uğraştırmıştı daha önce böyle bir olayla karşılaşmadığım için.
thh olmasa alışveriş yapamayacak durumdayız sadece benim yolum 5 kere düştü çok sık thh tutarında alışveriş yapan biride değilim. Trendyolun yaptığı hatalar er geç sonunu getirecek serbest piyasada güçlü rakiplerin varsa istediğin politikayı uygulayamazsın örneğin getir pandemiden sonra tutturdum diyip saçmalamadı tam aksine karını azaltıp müşteriye oynuyor. Trendyolun katarlı ve alman yatırımcıları olmasaydı şuan ne yapıyordu merak ediyorum şuan bile hisse değerleri ivmesini çok kaybetmiş durumda.

Amazon baba. Geçenlerde alıp da sonradan iade etmek istediğim şeyi anında ücret iadesi yaptılar ve üründe sizde kalsın, hediyemiz olsun dediler -ürünü 2 hafta sonra iade ettim-. Küçük bir jest ama bende yeri ayrıdır. Bunlar dışında paketlemesi, ürün çeşitliliği, müşteri hizmetleri, iade süreci ve kampanyaları nedeniyle Amazon bir başka.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı