Java ile C# birbirine benzer. C++ ile C# biribirine çok benzemiyor öyle.C++ sonra üstüne C# öğren.
Zaten çok benzer. C++ ile C#
Java ile C# birbirine benzer. C++ ile C# biribirine çok benzemiyor öyle.C++ sonra üstüne C# öğren.
Zaten çok benzer. C++ ile C#
Java ile C# birbirine benzer. C++ ile C# biribirine çok benzemiyor öyle.
Java'yı çözen de C# yapar yaniC++ çözen C#'ıda yapar belki de Java'ya karşı ön yargı mı kırmam lazım.
Java'yı çözen de C# yapar yani. Ben Java biliyorum biraz ve hiç C# çalışmadan stajyerlikte projeler yapmıştım, bir de Unity3D'de kullanabiliyorum rahatça.
Yok hocam kodlama kısmı.Unity için 3D model yapmaya çok üşeniyorum ya. Nefret ederim Blender'dan.
O zaman seni Java'ya alalılım. Hiç uğraştırmaz böyle konularda.Hayatımın ana bölümünde yer almadığı için bana farketmiyor. Dökümanları düzgün olsun, debug etmek için yeni yeni şeyler türetmesin, bunlar yeterli.
O zaman seni Java'ya alalılım. Hiç uğraştırmaz böyle konularda.
Şu aralar systemd'ye servis yazmakla meşgulüm. Java ile yazacağım tek şey mizah malzemesi olacaktırO zaman seni Java'ya alalılım. Hiç uğraştırmaz böyle konularda.
Yazıcı servisi mı yazıyorsun?Şu aralar systemd'ye servis yazmakla meşgulüm. Java ile yazacağım tek şey mizah malzemesi olacaktır![]()
C++ çözen C#'ıda yapar belki de Java'ya karşı ön yargı mı kırmam lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.