Merhabalar, bir süredir bu sorundan muzdaribim. Eskiden 20 sekme açsam dahi sorun olmuyordu fakat son zamanlarda Chrome'da 7-8 sekme açtığımda ya ekran kararıyor ya da bilgisayar tamamen donuyor. Oyun oynarken de sürekli FPS drop ile karşılaşıyorum ve bu iki durumun da RAM'den ötürü olduğunu düşünüyorum. Herhangi bir çözümü var mı bu olayın merak etmekteyim, çünkü aşırı sinir bozucu olabiliyor.
Teşekkürler şimdiden.
Merhabalar, bir süredir bu sorundan muzdaribim. Eskiden 20 sekme açsam dahi sorun olmuyordu fakat son zamanlarda Chrome'da 7-8 sekme açtığımda ya ekran kararıyor ya da bilgisayar tamamen donuyor. Oyun oynarken de sürekli FPS düşmesi ile karşılaşıyorum ve bu iki durumun da RAM'den ötürü olduğunu düşünüyorum. Herhangi bir çözümü var mı bu olayın merak etmekteyim, çünkü aşırı sinir bozucu olabiliyor.
Teşekkürler şimdiden.
Ben de öyle düşünüyorum, çünkü gta 5 oynadığımda da texture geç geliyor arabayla ilerlerken. Benim yapabileceğim bir şey var mı bu konuda peki herhangi bir bilgisayarcıya uğramadan tozu temizleme dışında?
Ben de öyle düşünüyorum, çünkü gta 5 oynadığımda da texture geç geliyor arabayla ilerlerken. Benim yapabileceğim bir şey var mı bu konuda peki herhangi bir bilgisayarcıya uğramadan tozu temizleme dışında?