Fazla Chrome sekmesi açılınca ekran kararıyor ve donuyor

blacksheep

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, bir süredir bu sorundan muzdaribim. Eskiden 20 sekme açsam dahi sorun olmuyordu fakat son zamanlarda Chrome'da 7-8 sekme açtığımda ya ekran kararıyor ya da bilgisayar tamamen donuyor. Oyun oynarken de sürekli FPS drop ile karşılaşıyorum ve bu iki durumun da RAM'den ötürü olduğunu düşünüyorum. Herhangi bir çözümü var mı bu olayın merak etmekteyim, çünkü aşırı sinir bozucu olabiliyor.
Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, bir süredir bu sorundan muzdaribim. Eskiden 20 sekme açsam dahi sorun olmuyordu fakat son zamanlarda Chrome'da 7-8 sekme açtığımda ya ekran kararıyor ya da bilgisayar tamamen donuyor. Oyun oynarken de sürekli FPS düşmesi ile karşılaşıyorum ve bu iki durumun da RAM'den ötürü olduğunu düşünüyorum. Herhangi bir çözümü var mı bu olayın merak etmekteyim, çünkü aşırı sinir bozucu olabiliyor.
Teşekkürler şimdiden.

RAM'den kaynaklıdır Chrome'un kapanması. Sürekli drop girmeside RAM'den kaynaklı olabilir fakat fazla toz da buna sebep olabilir.

RAM'den kaynaklıdır Chrome'un kapanması. Sürekli drop girmeside RAM'den kaynaklı olabilir fakat fazla toz da buna sebep olabilir.
Ben de öyle düşünüyorum, çünkü gta 5 oynadığımda da texture geç geliyor arabayla ilerlerken. Benim yapabileceğim bir şey var mı bu konuda peki herhangi bir bilgisayarcıya uğramadan tozu temizleme dışında?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı