Fazla kilodan dolayı spora gidilmeli mi?

792649

Femtopat
15 yaşındayım ve bayağı fazla bir biçimde kiloluyum. Çevrem fitnesse gitmemi öneriyor ama kilomdan dolayı utanıyorum. Sizce ne yapmalıyım?

hiç o ortamı görmediğim için sanki ben yaparken gülerler gibi bir his vardı içimde ama şuan biraz daha yatıştı gerçekten çok saolun okullar kapandıktan sonra gitmeyi planlıyorum
İçini bir nebze rahatlattıysak ne mutlu bize.

2013'te 15 yaşındayken 111 kiloydum ve 6 ayda falan 77 kiloya düştüm. Bunu spor salonuna giderek değil, evde cardio yaparak başardım. O yaşlarda çok kolay kilo veriliyor. Spor salonuna gitmeye gerek yok. Ve bence utanman çok normal, ben de utanıyordum. Ama dediğim gibi evde başarabilirsin.

15 yaşındayım ve bayağı fazla bir biçimde kiloluyum. Çevrem fitnesse gitmemi öneriyor ama kilomdan dolayı utanıyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Bende senin yaşındayım dostum inan kimse ne senin kaldırdığın kiloyla ne senin görünüşün ile ne de ne yaptığınla çok ilgilenmiyor oraya gidiyorsun çünkü zaten bulunduğun durumdan çıkmak için uğraşıyorsun o yüzden utanmana gerek yok özgüven problemin varsa spor bunu çözecektir sadece insanları çok düşünmemen gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…