Kas ağrısı varken spora gidilmeli mi?

seiko39

Hectopat
2 yıldır spor yapmıyordum perşembe ve cuma gittim ve 2 günde full body çalıştım ve bugün dahil hala kas ağrılarım devam ediyor özellikle bacak ve göhüs ağrısı var kollarımın çok fazla ağrısı yok. Bugün gidip bacak ve göhüsü zorlamiyacak şekilde çalışmalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
2 Yıldır herhangi bir ağırlık kaldırmadığınızdan kaynaklı olarak vücut hamlaşmış 1 hafta içerisinde eski halinize dönersiniz.

2 yıldır spor yapmıyordum perşembe ve cuma gittim ve 2 günde full body çalıştım ve bugün dahil hala kas ağrılarım devam ediyor özellikle bacak ve göhüs ağrısı var kollarımın çok fazla ağrısı yok. Bugün gidip bacak ve göhüsü zorlamiyacak şekilde çalışmalı mıyım?
Gereksiz zorlamış olabilirsiniz. Ben de uzun zaman sonra tekrardan başlayıp full body çalışmıştım dirseklerim 120 derece duruyodu :D

O acıyla gitsen bile verimli çalışamazsın. Dinlenmen gerek. Ağrıların azalınca aynı durumu yaşamazsın bir daha.

O acıyla gitsen bile verimli çalışamazsın. Dinlenmen gerek. Ağrıların azalınca aynı durumu yaşamazsın bir daha.
2 yıl sonra spor yaptığı için normal hocam ağrısı. 2-3 gün sonra da ağrısı devam edecek zaten. 1 gün mola verip gitmesi daha uygun bence

Technopat Haberler

Geri
Yukarı