Fazla mı ağır konuştum?

İlatem

Centipat
Makaleler
5
Geçenlerde konu açmıştım konuştuğum kız neden böyle yapıyor diye, sonrasında şöyle bir şey yaşandı, kız kuzeni ile sevgilisi şilede ev kiralıyor bu kızda gitmek istiyor, cumartesi söyledi biz pazartesi buluşma için sözleşmiştik, buluştuğumuz zaman doğal olarak yorgun olacaktı ve neden bir kız başka sevgilisinin yanına gitsin? Doğal olarak fazlasıyla kızdım ve cevap vermedim, dün numarasını sildim bugün engelledin mi yazdı, hayır dedim biraz konuştuk konu o yaşanan olaya geldi, 1 yıldır konuşuyoruz ve o 1 yıl içinde bana milyar kez söz verdi kendimi değiştireceğim diye, bir insan için kendini değiştirmek evet saçma olabilir fakat kendi iyiliği açısından bir değiştirme bu azıcıkta benim, ben bir kızla konuşurken bana ilgi göstermeyecekse, değer vermeyecekse ben onunla neden konuşayım? Daha sonrasında bu konuyu söyledim haklısınız haklısınız deyip geçiştirdi bende numaranı silmekte gayet haklıymışım diye mesaj attım ve yazmayı kesti, özür dilesem mi diye düşünüyorum ama garip şekilde konuların hepsinde haklı olan benim onun haklı olduğu 1 tane dahi konu yok, ne diyorsunuz? Şu detayı ekliyim 20 yaşındayım ve artık karı kız kovalayacak birisi değilim yok ortamdan ortama girmek falan artık bana göre şeyler değil, tek güvendiğim kız kendisiydi.

Numara silmek biraz ergen işi olmuş. Ciddi ilişki arıyorum diyorsun, kızın gitmek istediği yere bak. Bu kızdan olacağını sanmıyorum, kendini düzeltmek hikaye.
Thank you, next.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı