Fazla mutsuz görünüyorum

Türker K

Centipat
Yer
Ankara
Selam arkadaşlar, 13 yaşındayım ama kendimi bildim bileli mutsuz bir görünüşüm vardır. Bunu bir tek ben değil annem, arkadaşlarım, yakınlarım da bunu bana söyler fazla gülen ya da mutlu olan bir insan değilim yani nadir gerçekten mutlu olurum çok sosyal bir insan ve insanlarla iyi geçinebilen bir insan değilim. Bu yüzden çevremde 3 4 insan dışında birisi olmaz. Biraz depresif bir kişiliğim var. Benim sorum ise şu bunu nasıl değiştirebilirim?

İyi sosyaller.

Ben de öyleyim. İnsanın karakteri maalesef kolay kolay değişmiyor. Biraz klasik bir tavsiye olacak ama vücut çalışan kişiler daha özgüvenli oluyor. Bu da onların sosyal ilişkilerini geliştiriyor, daha girişimci oluyorlar. Bence şimdi başlarsan lisede değişebilirsin.

Nofap'i araştır derim.
Ne alaka ?
Selam arkadaşlar, 13 yaşındayım ama kendimi bildim bileli mutsuz bir görünüşüm vardır. Bunu bir tek ben değil annem, arkadaşlarım, yakınlarım da bunu bana söyler fazla gülen ya da mutlu olan bir insan değilim yani nadir gerçekten mutlu olurum çok sosyal bir insan ve insanlarla iyi geçinebilen bir insan değilim. Bu yüzden çevremde 3 4 insan dışında birisi olmaz. Biraz depresif bir kişiliğim var. Benim sorum ise şu bunu nasıl değiştirebilirim?

İyi sosyaller.
Kesin bir çözüm bulamadım ben de, daha fazla sosyalleşmeyi denedim. İyi geçinmeye çalıştım fakat insanın kişiliğine bir defa oturunca bir daha da kalkmıyor sanırım. Ama sizin yaşınız biraz küçük, belki büyüdükçe kişiliğiniz de değişir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı