Fazla seçkin hesap almak sorun çıkartır mı?

LuisB4y

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ötüken
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, ana Steam hesabımda seçkin mevcut. 2-3 tane yan Steam hesabı açıp onlarda da seçkin alsam sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Birşey olmaz. Ama ticaretlerde dikkatli olun steam ticaretleri çok sıkı izliyor. Şüpheli birşey olursa ban atabilir
Ana seçkine diğer 3 seçkinden haftada 1 er adet kasa aticam hocan.

Bir şey olmaz. Ama ticaretlerde dikkatli olun Steam ticaretleri çok sıkı izliyor. Şüpheli bir şey olursa ban atabilir.

Hesaplar incelenmez şikayetler incelenir. Kasa hesabını durduk yere 10 15 kişi ticaretten reportlamazsa ki reportlasa bile bir şey olacağını sanmıyorum ben her hesaptan haftalık kasaları geçiriyorum 2 yıldır hiçbir sıkıntı olmadı hatta canım sıkıldıkça bıçak eldiveni diğer hesaplara geçirip biraz onlarda takılıyorum istisnalar kaideyi bozmaz kafana göre takıl.

Hesaplar incelenmez şikayetler incelenir. Kasa hesabını durduk yere 10 15 kişi ticaretten reportlamazsa ki reportlasa bile bir şey olacağını sanmıyorum ben her hesaptan haftalık kasaları geçiriyorum 2 yıldır hiçbir sıkıntı olmadı hatta canım sıkıldıkça bıçak eldiveni diğer hesaplara geçirip biraz onlarda takılıyorum istisnalar kaideyi bozmaz kafana göre takıl.
Teşekkürler hocam

Merhaba arkadaşlar, ana Steam hesabımda seçkin mevcut. 2-3 tane yan Steam hesabı açıp onlarda da seçkin alsam sorun olur mu?
Yeni hesap olduğundan diğer kullanıcılar sizi rapor ederse güven faktörünüz düşer. Bu da haftalık drop düşürürken işinizi zorlaştırabilir hileyle karşılaşacağınızdan. Onun harici fazla hesap sahibi olmak sorun teşkil etmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı