Fazla titizlik problemi

Hank J Wimbleton

Hectopat
Telefonumu incelerken şarj kısmı ile ekranin arasindaki yerde nokta kadar darbe izi gibi bir seyin oldugunu fark ettim. Ustune isik tutuyorum bir acidan yok oluyor bir acidan gorunuyor. Bunu fark ettigim an cok fena oldum, ciddi ciddi oturup aglayasim geldi. Sahip oldugum esyalardaki en ufak bir kusur cok fena sinirimi bozuyor. Ne yapmaliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonumu incelerken şarj kısmı ile ekranin arasindaki yerde nokta kadar darbe izi gibi bir seyin oldugunu fark ettim. Ustune isik tutuyorum bir acidan yok oluyor bir acidan gorunuyor. Bunu fark ettigim an cok fena oldum, ciddi ciddi oturup aglayasim geldi. Sahip oldugum esyalardaki en ufak bir kusur cok fena sinirimi bozuyor. Ne yapmaliyim?
Zamanla alışıyorsun dert etme.

Pizza al pizzayı dağıt her yere. Sonra çık odadan. Ağlaya ağlaya geçer. (Kapıyı kilitlr ama)

Belirli bir süre sizin deyimizile kusurlu cihazları kullanırsanız bi süre sonra takmamaya başladığınızı fark edersiniz.

Hocam siz benim cihazları görseniz kalp krizi geçirirsiniz herhalde

Belirli bir süre sizin deyimizile kusurlu cihazları kullanırsanız bi süre sonra takmamaya başladığınızı fark edersiniz.

Resmini atabilirseniz arkadaşa yardımcı olabilirsiniz. Sonuçta temizleyemiyecek. Ya telefon kırılacak ya da ağlamaktan gözleri.

Bunun sebebi sahip olduğun ürüne çok fazla para vermenden kaynaklı. Gelirinin 10 katını bir telefona verirsen kıymetli olur. Ama gelirinin 10'da birini versen bu kadar sorun etmezsin. Ancak bu ülkede bu söz konusu değil. Malum teknolojik ürünlerin fiyatları.

Bunun sebebi sahip olduğun ürüne çok fazla para vermenden kaynaklı. Gelirinin 10 katını bir telefona verirsen kıymetli olur. Ama gelirinin 10'da birini versen bu kadar sorun etmezsin. Ancak bu ülkede bu söz konusu değil. Malum teknolojik ürünlerin fiyatları.
Hocam ogrenciyim bursumla aldim 10 ay taksitle

Fotoğraf atabilirmisiniz hocam?
Neyse. Iz fazla buyuk degil hatta iz mi ondan da emin degilim. Tavsiyede bulunan arkadaslara teşekkür ederim icim bir nebze de olsa rahatladi. Hepinize hayirli geceler :)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00